Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 32
Messa spune:
Amaya, adica zici ca o sa fie o grasana si ca o sa imi manance si urechile mai tarziu? Mmm... eu am fost moftul in persoana cand eram mica si m-am grasunit mult mai tarziu, ca am inceput sa dau iama in haleala, dar asta dupa 18 ani. Nush... o mai las de capul ei cateva zile si vad ce si cum, dupa care incerc sa-i fac program daca nu se potoleste.
Completare la ce a zis Kateryna despre nasterea fetitei Alineitxa - cica bebelina seamana leit cu ta-su! Nasol e ca i-au facut rahie simpla si nu are cateter, ii baga analgezice in vena... mmm, o sa fie mai greu dar o sa treaca. Tinem pumnii!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marybell spune:
fetelor, nu deschide nimeni capitol nou?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
marybell spune:
aaa
scuze Katy acum am vazut mesajul tau
te pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
kateryna spune:
Capitol inchis!
Va poftesc la un nou capitol,AICI !
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ylilimic spune:
Buna dragelor!
Marinar - meriti bestelita ca am deja 1 saptamana de cand ma chinuie niste bubite pe fata lui Adam, arata rau si desi am intrebat pe aici nu ai zis nimic de Elocom
. Azi mi-a spus dr sa incerc si cu asta, ca saracii obrajorii lui sunt varza. Ma intreb daca Belle_vue o fi reusit cu ceva la cea mica, caci si ea intreba cu ce sa dea.
Hai ca-mi trece, bine ca am luat crema asta si abia astept sa faca ochi sa-l ung.
catalina+ aelita - Vigantol si eu ii dau tot 2 picaturi, dar asta nu inseamna ca e o regula pt toti. Am un nepotel de aproape 2 ani in Bucuresti, nici la varsta asta nu i s-a inchis fontanela !!!
A facut si injectii cu vigantol si degeaba...nu asimileaza. Nu mai zic de analize peste analize...
biribu - si mie mi-au scos atele la 8 zile, dar ca si prima data tot mi-a mai lasat 1 fir acolo unde a gasit dr de cuviinta. Nu ma jena, asa ca mi-am permis sa il scot la 21 de zile. Acum este cicatrizata bine, arata ca un tiv, insa e mai tare decat restul zonei si urmeaza sa o ung cu crema de galnenele caci inmoaie (asa am facut prima data). Si ca sa vedti ca nu-s cu tigla pe casa, din prima zi m-am holbat la dansa cu oglinda
Ai incercat niste supozitoare antiinflamatoare (indometacin/flagyl/diclofenac)? La mine si-au facut efectul...
cristiana - nu mai bine ne sunam una pe alta si ii punem pe pitici la telefon?
Ca si noi tot intre 00 si 1:30 am avut "vorbitor"
pt toate mamicile actuale si viitoare: decizia pe care o luati de a alapta sau nu este CEA MAI BUNA DEECIZIE LA MOMENTUL RESPECTIV! lasati reprosurile deoparte (celor care nu au copii si nu au trecut prin asta...
catalina - Acum am convenit ca io ies afara cu bebe si ma duc sa comand tortul (ca e la doar o statie de noi) si el ramane sa spele geamurile.
? Cand eu ii dadeam sa pape lui bb duminica, sotul meu a sters geamul de la bucatarie, cu carpa cu care stersese praful prin casa
Nu vrei sa stii cum aratau? Noroc ca s-a facut seara si nu mai vedea nimeni...![]()
gio - Apropo de zambete, se pare ca ieri am fost puse pe progrese mari. Dupa ce i-a cazut buricutzul mi-a tras un mare zambet, asa in coltul gurii. Azi am repetat faza si culmea e ca i-a zambit si bonei; saracu' copil, chiar ca e adevarat ca nu vad bine la varsta asta. 
aelita - radeai ca a inebunit lupul? Pai cum e posibil? ieri a dormit cate 4 ore min intre mese si nu am apucat sa vad ochii deschisi (adik treaz) si azi noapte a stat la taclale, si a supt la 4,6,8,10 si acum inca doarme...![]()
alinatxa - Bravo, mamico! Felicitari si bine ai venit pe lume Roberta Anne-Marie!
gio - vreau si eu sa reclam prostii de la Casa de pensii care mi-au trimis alocatia lui Matei la posta, desi o primeam in cont bancar de 2 ani!!! Problema e ca au trimis-o la adresa veche, la care nu mai locuiesc de peste 1 an si nu pot primi banii
aia multi 25 RON
Aici toti cei care primeau in cont au patit asa...ce au astia frate cu noi? amaya - stii ceva?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici