Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 29
marinar spune:
Cristiana nu ma plang, dar dupa ce ieri a cam urlat, si pana a adormit la 11... a fost chin, iti dai seama ca am picat lata. dar e ok
vad ca iese soarele, deci azi iesim la plimbarica... sper.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Am vb cu Alina acum. I-au pus perfuzia cu ser fiziologic si urmeaza sa intre in cezariana. Asteapta sa se termine o operatie si urmeaza ea. Din cate stiu ( ca doar avem acelasi dr) aste inseamna maxim 30 de minute pana sa intre in operatie. Mi s-a parut foarte optimista. 

Hai Alina!!! Mai ai putin!

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Amaya spune:
Marina, multumesc mult. Vad ca tocmai m-am muls si s-a decongestionat destul de bine sanul, nu de tot dar mult mai mult decat ultima data cand am incercat. Sper sa nu se mai intareasca iar.
Catalina, este mult mai importanta linistea ta psihica si sanatatea fizica pentru bebita decat modalitatea in care il hranesti. Nu are nimeni de ce sa dea cu rosii fiindca, cel putin din punctul meu de vedere, ai facut cea mai buna alegere fiindca astfel va avantajeaza pe amandoi si beneficiile sunt mult mai mari decat minusurile.
Cristiana, multumim mult.
Messa, esti haioasa rau. Sper sa nu te superi ca-mi permit sa emit pareri, totusi mi se pare tare multa papica 100 ml de formula la o ora, pe langa faptul ca nici macar nu apuca sa digere complet masa trecuta si din cauza asta este posibil sa nu doarma nici bine. Mai bine incearca sa-i faci un program si sa-l pacalesti cu ceai intre mese. Inca o data scuze daca sunt deplasata
.
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Misha_tp spune:
'Neata mamici si burtici,
Am intrat si eu sa fac prezenta. Am inceput sa citesc un pic, pana am ajuns la mesajul aelitei. Aelita, de mult timp doream sa iti spun ca esti tare tare draguta cu toate fetele (si nu numai tu), pentru ca de fiecare data cand vad mesajele tale imi vine sa zambesc la gandul ca "A VENIT CORESPONDENTA!" (pentru toate fetele). Ai cate o vorba de incurajare si de apreciere pentru fiecare dintre noi. Aproape ca nu omiti pe nimeni. Felicitari!
Termin de citit si mai revin.
37+
Catalina spune:
Auziti mai fetelor, am capiat io sau Alina trebuia sa nasca natural? De ce face cezariana? Ca io stiu ca parca nu vroia? Stie cineva?
Sa ii fie bine oricum, da Doamne!
Messa, esti criminala fata, m-ai facut sa rad. Si asta e mare lucru avand in vedere ce e acum in casa la mine. Io fusei cu mainile prin veceu si chiuvete si ligheane pana acuma, iar tati a luat in primire bucataria. Bai, face barbatu asta o curatenie de sta matza in coada are un singur defect: curatenia e pe 10 cm si mizeria in restul casei. A curatat aragazul de nu a fost asa de cand ma'sa l-a facut dar nu va zic ce era in restul bucatariei si in camera alaturata. Imi venea sa ma arunc in cap de la etaj. Acum am convenit ca io ies afara cu bebe si ma duc sa comand tortul (ca e la doar o statie de noi) si el ramane sa spele geamurile. Oricum nu as fi vrut sa vad aceasta operatiune si ma rog la Dumnezeu sa fie gata pana vin io ca altfel intru in fibrilatii.
100 ml la o ora???? Mai, eu nici la doua ore nu ii dau, chiar daca urla. Minim 3 ore. Tot aici pe forum am citit ca nu e bine sa punem laptic nou peste cel digerat.
Mai stie cineva ceva de Cleopiciu?
Pupici
kateryna spune:
Cata, ALina face ceza ptr ca are colul lung si inchis si ar dura destul de mult pana ar naste. Ea oricum vroia ceza de la inceput, lipsea doar motivul. Important e sa fie bine pana la capat si ea si bebelusul.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Messa spune:
Amaya, si mie mi se pare mult - am dat ceiutz dar nu si nu, vrea laptic dumneaei! Am sunat si doctorita, a zis ca e un "puseu de crestere" si ca e normal pe la 3-4 saptamani, cata vreme nu o doare burtica (adica nu se stramba, nu se chirceste, scaunele sunt normale si nu guitza intermitent) si sa-i dau cat cere ca se potoleste ea... in cateva zile.
Fetele, tocmai am vorbit cu wannajo - e in perioada aia naspa de acomodare din prima saptamana, bebitz a stat si 4 ore la san, dar ea e bine, operatia e ok, n-o mai simte, de-abia asteptam sa iesim amandoua la plimbare prin cartier, stam la 2 strazi distanta! Deci totul e ok
- va pupa pe toate, felicita pe cele care au nascut, tine pumnii celor care urmeaza, stiti voi

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Messa spune:
Bai, am pupat bestia pe frunte si miroase a after shave-ul lu' ta-su, cred ca de-aia are ea fruntea asa alba, a pupat la ea de-a albit-o 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
Catalina asa stiam si eu...poate gasesti articolul.
Amaya...revin ac urla sa-ti spun c sa faci..ca sunt trecuta prin astea.Revin
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nadiutapm spune:
buna burtici si mamici de bebici,
in primul rand vrem sa ne cerem scuze ca am absentat atata timp insa nici acum nu am reusit sa citesc din urma, dar o sa ajung la zi si cu astea.
galerie si felicitari pt Alinatxa, sa fie sanatoase si fericite.
Helenuta si pt tine galeria la treaba 

tinem sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au facut galerie, eu am avut o nastere usoara ce doresc tuturor femeilor din lume, nici nu au apucat sa-mi faca epid ca intr-o ora si jum am avut dilatatie 10 si m-au urcat pe masa. voi reveni cu povestea nasterii ce s-a dovedit o experienta fte frumoasa.
in cateva munite voi incerca sa incar cateva poze, si sper sa citesc restul din urma sa vad ce a-ti mai facut.
va pupam cu drag si va dorim nasteri usoare celor care urmeaza. 
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
39+ 
Lidia
burtica