Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hai ca nu imi place....Chiar acum trebuia sa se strice atmosfera........Avand in vedere ca deja sunt intr-o stare acidulatata rau nu rezist sa scriu si eu ce simt si ce gandesc.Oi fii inebunit nu stiu....DAR ANIS DE UNDE ATATA EXCES DE ZEL?Pe bune acum m-ai spart la faza cu nepasatu de atmosfera de aici.
Ies asha cu un gust amar si acid care nu imi place deloc.

AMR 1 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

IAr plange frate. M-a innebunit. L-am pacalit, l-am luat in brate, l-am infasurat in patura, i-am pus "dop" si a adormit. L-am pus in pat am apucat sa ma dus la baie si nici nu m-am asezat bine pe scaun la comp ca iar a inceput. Si am impresia ca ii e foame. De la 6 ii e foame si a mancat de la 5 la 5.30. M-a innebunit zilele astea. Cred ca trebuie sa ii maresc portia.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

excesul de zel se cheama dorinta de a alapta .Daca nu eram asa nu mai aveam eu copii azi...tinand cont ca primul am ajuns sa-l fac prin fertilizare in vitro..
Iar mesajul e mesaj de incurajare...iar mamicile trebuiesc incurajate..la fel cum m-ati incurajat si voi.

De ex..cand m-am dus la dr obstrecian si ea imi zice sec..trebuie sa opresti alaptarea...mi s-a parut o porcarie..macar cele care vor sa persevereze ,sa le incurajeze..sau alaptarea o sa devina istorie..

Si apropo e ok atmosfera...nu vad vreo chestie..atat timp cat fiecare mamica face ce e mai bine pt puiul ei..atunci mesajul meu e ok.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

sraluca...a mea se calmeaza cu sunetul foenului

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

aelita..acum am apucat sa vad poza cu Sofia...e de milioane...trimite-o aici la DC, poate apare pe prima pagina

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Alina, , nu te supara, maine e o zi mare pt. tine! Hai, fetele, sa incepem galeria pt. Alina, sa fie curajoasa maine, la marea intalnire cu bebelina ei

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Salut mamicile si burticile care au mai ramas. Nu prea am timp sa scriu, insa va urmaresc zilnic cu mare atentie. Sunteti o sursa inepuizabila de sfaturi bune si va felicit pentru modul in care va organizati asa de bine. Eu sunt pe ultima suta de metri, DPN 15 februarie, insa mi-am cam pierdut rabdarea si s-a instalat paranoia. De doua zile am inceput sa pierd din dop si vroiam sa va intreb daca stiti cam cat mai dureaza.... In rest nu am niciun alt semn. Si daca se poate sa ma includeti si pe mine la galerie ca poate cine stie ... se declanseaza procedura.
Alinatxa, curaj mult maine si bbelina sa vina repede si sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Va pup,

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

ALINA - [
multi pupici de incurajare de la toata familia de mamici si bebelusi pentru ALINA si TOATE FETELE care urmeaza sa nasca .
fetelor!!! azi este ZIUA INDRAGOSTITILOR asa ca ... si maine taticii sa sparga sampaniile de bucurie . dar asta seara (citez pe cineva dar nu stiu pe cine, care a zis asta si asa tare mi-a placut ca am tinut minte) E ULTIMA SEARA PE CARE O PETRECETI IN DOI! BUCURATI-VA SI TINETI MINTE ACESTE MOMENTE... CAND NU VA TREBUIE MULTE SA FITI FERICITI, CI DOAR SA FITI AMANDOI ALATURI. SI ASA O SA STITI CE SA LE SPUNETI COPIILOR ATUNCI CAND VA VOR INTREBA CE ESTE DRAGOSTEA

ALINA - o sa fii o mamica extraordinara, fericita acum dar si mai si maine cand o sa iti vezi puisorul.nu exista mai multe cuvinte de incurajare. mult succes , sa nasti repede si usor si te asteptam inapoi cu drag si ...cu poze bineinteles!

VA TINEM PUMNII FETELOR!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Alinatxa curaj fata draga!!!

Alinatxa

Anis cred ca faza cu bibe vs seringa sau mai bine zis bibe vb tzitzi e discutabila. Emma ia formula de la inceput, pt ca d el amine nu se satura. dar de fiecare data cand o pun la san e disperata, nu stie cum sa apuce mai repede si nu i-ar da drumul singura nici in ruptul capului. in schimb cand ii dau bibe mai intai se stramba putin, il musca asa pe o parte de parca i-as da de fiecare data altceva. cand se satura il da afara, dar daca in secunda doi o pun la san trage cu toata puterea.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

margelutza ii raspunde sofiei

...de valentine's day

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput