Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Multumim din suflet pt. urari si pt. incurajare! Sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor!
Pupici tuturor mamicutzelor si burticutzelor (dar mai ales bebicilor....)!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, ma bucur enorm ca ai revenit printre noi, in clubul scutecelor fomiste si galagioase, de la mine si de la David, o sa vezi ca iti intri si tu in ritm, incet, incet!

AELITA, aha, acum m-am prins cine scrie postarile alea lungi din creierii noptii!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetelor,
Voua vi se intampla??

Daca plec pt o ora doua la cump sau haihui (examen, cosmetica, etc) .. ca la masaj il iau cu mine... mi se face dor de bb, de bble meu margelutza. Am reusit odata perfomranta sa fac cump intr-o ora, aceleasi pe care inainte le faceam in 2-3. Vorba Aelitei.. mi se face dor de el si cand doarme..

pup mamici, bebici si burtici

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor sunteti niste dulciti toate.Ne incurajati ne faceti galerie pai cum sa ne mai fie frica?Mie gata numai imi e.Promit.......Mai ales de la mesajul lui Alinuk sa dus dracu si ultimul strop de frica.......Mwahhhhhhhhhh pe toate si HAI SA II DAM BICE.

AMR 2 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana sunt convinsa...inca obosita bine dar simt ca incepem incet incet sa intram intr-o linie dreapta. Fomistul se transforma incet incet in tanc rusesc...ia cate 350 gr pe sapt...aveam duminica deja 4500 gr si continuam in forta...
Am incalcat o serie de "reguli" de mi le pusesem in minte...dar am zis ca ma invata el ce e de facut si asa se intampla. Asa ca per total suntem bine...i-am facut baie din prima seara acasa cu tot cu buric, il spal la chiuveta la fiecare schimbat, l-am scos afara de la 12 zile...si suntem bine. Tragem parturi la greu, ne chinuim de zor la caca (de asta nici nu-mi dau seama daca are colici sau e numai chinuiala asta), sughitam des, plangem de rupem locul, suzeta mi-ar baga-o mie in fund daca ar putea (nu am vrut sa i-o administrez dar am incercat-o intr-un tarziu insa nu o suporta nicicum...cand vrea mancare vrea mancare...nu accepta nimic altceva)...ehehe...sunt destule ...dar le stiti cu toatele.
Din pacate laptele a fost in cantitati reduse fata de nevoile tanculetului...si cred ca ma si lasa de tot...ufaa...
Dar asta este...

Carcarel savureaza ultimele zile cu burtica...iti tin pumnii...perioada ce va veni se va derula cu o rapiditate fantastica...sper sa ne plimbam prin brasov cat mai devreme...mi-e sa nu ajung eu in bucuresti in ritm rapid.

Alinatxa pup fata dragutza si ii urez sa mearga toate lin...sa treci prin nastere atat de repede cat sa nu-ti amintesti. Helenutza, Marce,Mirandolina si voua va doresc la fel.

Alinuk eu inca nu m-am dezlipit de putza al meu insa da...mi s-a intamplat sa mi se faca dor de el cand doarme...in rest il pupacesc de l-am tocit deja. Azi a avut prima reactie de zambet cauzat de atingere...pana acum zambea si tindea sa rada hai-hui (bineinteles dupa ce era satul numai). Nu le pot trece nicicum in randul grimaselor caci din astea are o gramada...e un teatral si jumate...are niste gesturi in el de ma doare mintea...si e un mare strambacios...

Gio nu stiu despre recipientele de care vorbesti...la mine pompa a venit echipata cu biberoane si pe astea le folosesc. Eu iau galactogil, ceai humana, tinctura de marar, ceai de stimulare a lactatiei prin rotatie...insa omit sa beau cantitatile necesare de lichid si ma mulg cam rarut si poate de asta imi si scade productia...tre sa ma revigorez...

Visez la o baie de macar o ora sau si o jumate...cred ca nu strica sa o fac acum...si poate sa ma si cantaresc ca nici asta nu am apucat pana acum...

Mi-e drag sa va regasesc...

De Amaya nu stie nimeni nimic?

Va pupacesc pe toate.

Haine bebe

camera bebe

Eu si Noi

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Oana AMAYA a nascut deja prin cezariana si e ok.

AMR 2 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Mirandolina in principiu am cam tot ce imi trebuie pt.bebe pt.primele luni.
La ce cabinet mergi miercuri? La Rom Med e full. Ar trebui sa ajung si eu maine la controlul saptamanal.

Promit sa dau de veste pe forum cand o iau inspre spital ca sa stie mamicile ca se ingroasa randul pt.scutece.

Elena , mami de 39s

[url=http://tickers.baby-gaga.com/p/car047pp.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai fetelor, eu nu ma inteleg cu doctorita
Daca eu am nascut pe 2 si in momentul ala eram in concediu de odihna, certificatul pentru postnatal nu ar trebui sa fie cu data de 2?
zice ca m-il da cu 1.
pai nu vreau, pe 1 sunt in CO,
offf s-a trezit bb
si pana la 7 trebuie sa au amaratul de certificat
va rog mult daca aveti idee, indrumati-ma

Shine

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele. Nu vreau sa par ca le caut cu lumanarea dar iar sunt amarata. De la masa de azi noapte Matei a varsat la FIECARE masa. Intai am zis ca e pt ca l-am pus prea repede jos, azi dimineata la prima masa am zis ca e din cauza ca se scremea in acelasi timp sa faca kk dar acum ce a mai fost? Si nu la sfarsit, ci in timpul biberonului. Suge cam 40 de ml dupa care da afara, zic eu, cam 10. Destul de mult, oricum mai mult decat pana acum. Oare o manca repede repede acesti primi 40 de ml si de aia? Nu stiu, oricum, destul cat sa faca niste pitici sa tropaie. E si cam marait de ieri.
Am sunat la pediatra si mergem maine sa ne vada.

Alina, sa iti ajute Dumnezeu! Asteptam vesti de la bune in sus.

Maryela, si Matei tot asa face cu gaze si se inroseste si se screme rau, rau. Dar are cel putin un scaun pe zi. Si eu tot Humana ii dau. O fi de la formula asta?

Liuda, noua ne-a cazut buricul la 20 de zile asa ca io zic sa stai linistita, se poate si mai rau.

Cristiana, nu mai stiu in ce carte am citit, o metoda daca vrei sa il inveti pe bebe sa inteleaga noaptea si ziua, ziua muta-l din patut (daca ai unde) in alta parte a casei. Si cu zgomot cu alea, alea. Noaptea, cand mananca, nu aprinzi lumina, nu vb cu el, doar mancat si pus in pat. Atat. Bine e de durata si cu rezultat relativ dar poti incerca. Eu in timpul zilei il pun in carut si il tin dupa mine prin casa.

Aelita, da facem botezul acasa (in sensul de masa de dupa, botezul bineinteles e la biserica :) ). Kate, sa stii ca nu e asa, nu ieseam mai bine la restaurant pentru ca acolo trebuia sa invit mult mai multa omenire (ca nu mai aveam scuza ca nu am spatiu, cum am acasa). Si ieseau la numar cam 70 de persoane. Pune si tu macar 1 milion meniul (desi sunt sigura ca e mai mult) si vezi unde iesi. Eu asa sper sa scap cu 15 mil. Oricum, nu e bai, bebe sa fie sanatos ca banii se fac.
SUPER MESERIASHA poza fetii. Mai draga, direct forumista ai nascut-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA, ma bucur ca nu ai luat-o direct cu depresia din cauza laptelui, eu a avut cat am avut, acum, daca s-a dus, n-o sa-mi pun cenusa in cap, desi atata lume s-a grabit sa ma critice ca nu mai alaptez. Cat despre idei pe care ti le faci inainte sa nasti versus realitate, cred ca toate suntem in aceasi situatie. Lasa, noi sa fim sanatosi, si mamici si bebici, ca restul vin ele de la sine.

CATALINA, zis si facut, l-am pus pe domnul bebic in carut, acum sta la aer, langa usa deschisa de la terasa, ca afara ploua de rupe si nu avem unde iesi. Dar doaaaarme de rupe!
Si noi am facut acasa masa de dupa botez, iesi intr-adevar mai bine dpdv financiar.

Apropo de afara, am facut azi o inspectie in gradina, vine primavara! Au iesit brandusele, nu sunt inca deshise dar forile se vad, iar zambilele si lalelele si-au scos deja capsorul la lumina! Numai sa nu mai vina gerul, ca se nenorocesc toate!

SRALUCA, cum stati fata draga, tu si bebe. Sper ca a trecut criza si sunteti ok. Uite, o de la noi toti, cu catel, purcel si porumbel!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput