Salutare!
dupa ce ne-am intins antenele incolo si-ncoace in cautarea unei bone, pana la urma a ajuns si hazbandul la ideea mea de la inceput: sa ne luam o bona interna. Avem niste cunostinte care au o bona interna, din provincie, tinerica, si sunt f multumiti de ea si de situatie...
Maine vrem sa sunam la agentia prin care au gasit-o, dar acu', in ultimul ceas, am inceput sa imi pun tot felul de intrebari.
Ce presupune mai exact sa ai o bona interna?
de ex, pentru cateva luni ea va trebui sa doarmaa in camera cu Bia. E ok?? Bine, eu vreau ca Bia sa aiba camera ei si numai a ei, asa cum e acum, insa cu interna, acest lucru va fi posibil abia peste cateva luni.
mancarea si celelalte "consumabile" sunt din partea casei, nu? dar trebuie sa o trecem la intretinere, deci scade putin salariul, sau isi plateste ea din salariul initial?
cum o sa ne descurcam cu o persoana straina, pentru inceput, in casa?etc etc etc
aveti bone interne? va este ok cu ele?
intreb, pentru ca am foarte multe necunoscute in cap, in ceea ce priveste subiectul, si totusi imi doresc mult de tot sa gasim persoana ideala...
merci
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Eu nu mi-as lua decat daca as avea o casa super mare, sa aiba camera ei, baia ei , in nici un caz sa doarma cu copilul meu in aceeasi camera ,sa nu ne intalnim prea des seara etc....
Ezu zic ca e greu, eu una nu m-as simti prea comod sa am tot timpul pe cineva in casa, intimitatea noastra unde mai e?? Dar daca ai o casa mare ( nu apartament) si conditii cum am spus, sa aiba locul ei separat...atunci se mai discuta.
Sa il ajutam pe Alexandru
Vezi ca eu cunosc o situatie in care bona interna,dupa ca ce primea un salariu baban, a inceput sa-si depaseasca atributiile si a bagat numai zazanie in familie,asa incat s-a ajuns la certuri,scandaluri, despartiri si alte nemernicii!
Si mai cunosc o alta,tinerica,tot interna, ce a devenit si bona tatalui, nu doar a copilului!
Ai grija pe cine aduci in casa!
Kasi si Victoria