cunoasteti doctorita?

cunoasteti doctorita? | Autor: gabriele176

Link direct la acest mesaj

buna ,poate cumva cineva sa ma ajute? De curand am aflat ca doctorita mea nu va fii in tara cand am eu dpn si " ma preda " doctoritei Margaritescu de la CFR2.Stiti ceva despre ea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna Gabriele,

AM intrat sa iti urez sarcina usoara in continuare, o nastere si mai usoara si un bebic foarte sanatos si mancacios, sa va bucurati de el clipa de clipa, ca asa de repede trece timpul, ai sa ramai uimita. Imi pare rau ca nu te pot ajuta, nu cunosc doctorita, dar faci foarte bine ca te interesezi, daca nu vei fi multumita de ea, schimb-o fara regrete!

Pupic.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Doctoritza Margaritescu este o profesionista in adevaratul sens al cuvantului,in ultimele luni am ajuns sa ne cunoastem,eu sunt la a treia sarcina si deja am avut 2 experientze neplacute cu medici insa de data asta sunt fericita si linistita ptr ca am incredere in doctoritza.Iti raspunde cu atentie la toate intrebarile ,nu m-a repezit niciodata,a fost atenta intotdeauna la dezvoltarea bebelusului si am incredere ca si la nastere va fi la fel,si mai presus de toate este un om cu suflet cald.Daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi pm.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput