am nevoie de un sfat,de la mamici cu fetite...!Am o fetita de 6 ani si 7 luni si am descoperit cand ii faceam baie ca i s-au intarit mugurasii sanilor!este normal la aceasta varsta,trebuie sa ma alarmez?ce sa fac?
Fetita mea are 10 ani si m-am ingrijorat pentru ca am observat ca ii crestea numai un san, am intrebat doctorul meu ginecolog , iar acesta m-a linistit spunandu-mi ca se poate intampla asa ceva , dar nu este un motiv de ingrijorare pentru ca vor creste amandoi cu timpul , nefiind nicio problema medicala.
Dany , eu cred ca nu este un motiv sa te ingrijoreze , dar pentru linistea ta , intraba si un medic pentru ca el este in masura sa-ti dea un raspuns corect.
Nepotica mea are 7 ani si 9 luni si are deja sanisori si par pubian. Dr a zis ca e pubertate precoce.
in sfarsit, nu sunt singura!
Fata mea are 6 ani si 7 luni si are par pubian (nu e puf) , plus ca ii miroase transpiratia foarte tare, indiferent cat se spala (cu sapun, evident) si cu ce se da. Multe mamici de pe forum au spus ca ar fi bine sa merg la endocrinolog. Andrada e nascuta pe 12 iulie 2000. Fetita ta cand s-a nascut?
Buna!Poate e normal;in ziua de azi copiii sunt mai dezvoltati decat eram noi la aceeasi varsta;eu am auzit de fetite care au CM la 8 ani;cel mai bine ar fi sa ceri parerea unui medic daca-ti faci probleme
olaru
fetelor azi am citit acest subiect si ma cam speriat.asa repede?fata mea are7 ani,nu am vazut nimic deocamdata,parca nu as vrea sa treaca asa repede la aceasta etapa a vietii.are timp destul,dar viata isi urmeaza cursu,nu?eu abia la 15 ani am avut primul ciclu.
elena