poate ati patit si voi...

poate ati patit si voi... | Autor: iulia25

Link direct la acest mesaj

buna dimineta!scriu si aici gandindu-ma ca poate m-ati putea ajuta cu experienta voastra.o sa va povestesc in cateva cuvinte sit mea:in 26ian(Z11 a fost ovulatia.apoi,cu toate ca CMul meu este de 27 zile,in Z25,dupa amiaza au aparut primele sangerari(nu ar fi chiar o dilema aici avand in vedere ca au trecut 14 zile de la ovulatie).cu doua zile inainte,adica in Z23 am fost la dr,am facut echo transvag si dr mi-a zis ca nu sunt gravi tre sa-mi vina CMul.nu este un dr f bun si nici aparatul,dar n-am avut ce face.mi-a dat sa iau printre altele si zanocin din z1 pana in z5.si am luat.acum sunt in z3.
problema mea este ca mi-a curs doar 24 de ore si f putin si cam inchis la culoare.acum iar mi-au mai aparut niste pete maronii si atat.
de dimineata mi-am facut un test de sarc --negativ.azi ar fi fost z27(16DPO).
oare ce se intampla? e de la zanocin? sau o fi sarc si din cauza antibioticului iese test negativ?
sunt asa de derutata...mi-e tare frica sa nu cumva sa fie bebe si sa nu-i fac rau,dar nici trat nu l-as opri ca pt asta il fac,sa vina bebe.
va rog ajutati-ma voi sa ma mai lamuresc ca pana marti cand pot eu merge la dr e mult.