casnicute sexy (105)
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Miha am tot uitat sa-ti zic de cand ai spus ca i-ai luat acuarele lui Robert.daca ai imprimanta sa-ti dai un link de unde scoti tot felul de animale sa-i dai de lucru.
vreau si eu link-ul

Bianco vreau sa vaz poza cu salamiorul, poate ma ghidezi sa-i fac si eu motzatei mele.
Liano la alte subiecte ai scris astazi, dar la noi nu ai vrut

Mey, gagici, restul casnicutzelor/necasnicutzelor, unde umblatzi la ora asta, ha ?

Bimilit spune:
danutza , n-am poze .da-ti spun cum l-am facut.facui o compozitie de salam de biscuiti[da biscuitii i-am dat prin masina de nuca]am intins pe o folie compozitia si peste am pus o crema [facuta din 6 galbenusiri +3linguri de faina+2 plicuri zahar vaniliat si 300 ml lapte, se fierb pana ieseo pasta groasa , se lasa la racit si se amesteca cu 200 gr unt frecat spuma cu 200 grame de zahar pudra]am rulat frumos si am data la rece.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
pufymic spune:
Multumesc fetelor de aprecieri!
Am vazut si eu pozele cu burticuta de Simona!Sa creasca mare si cu bb sanatos in ea
!
Noapte buna!
Eu
mariussimiuc spune:
Georgi,vreau link-ul.Deocamdata imprimanta e pe linia moarta,sper ca nu pentru mult timp.
Si sa stii ca-mi dai mie de lucru nu lui Robert
,ca lui ii plac astea de colorat,dar sa le fac io.
Simo,la mai mare mey...
Miha 
cgaby spune:
seara buna.
simo - sa-ti creasca burtica si sa ai bb sanatos si vesel.
acum l-am bagat la somn pe stefi.
cu apa merge bine...maine dimineata ma cantaresc si va spun daca e vre-o modificare!![]()
avand in vedere ca al meu coleg va fi mai mult plecat, am hotarat sa-l duc in continuare pe stefi cu masina gradinitei...pana ne mutam.
va pupicesc pe toate.
Liana30 spune:
Danelutzoo ete ca nu ma lua somnu ca avui mustrari de constiinta ca uitai sa dau si pe aci.![]()
acu ma uit pe National Geographic sa vaz dezvoltare bebveilor..foarte interesant![]()
va pupacesc pe toate..nu stiu nimil din urma cetesc maine![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Uite mai ca a auzit.
Ti-e lene sa mai scrii si pe la noi? ![]()
Danelutza ti-am trimis link-ul pe mess
Liana30 spune:
georgicoooo nu mii lene muica da fusei ocupata..vorbii mult la tilifon si uiti..da nu spun cu cine na!!

"Nimic nu-i imposibil!"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cgaby
cu apa merge bine...maine dimineata ma cantaresc si va spun daca e vre-o modificare!
Sa te cantaresti inainte de a bea apa!
Miha

Liana30 spune:
miha poftim
lu georgii nu'i dau ca ma facu lenesa na!!![]()
"Nimic nu-i imposibil!"