casnicute sexy (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Brigitte da-i inainte cu tratamentul, ca astia mici sint niste terorishti, vorba sotzului meu. Cred ca baietzelul tau, care mie imi miroase ca-i alintatzel, ii placea sa vada ca toata lumea alearga cind el vomita si-i placea sa va atraga atentia. Dar acum, a priceput ca trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce face si ca, daca nu este atent trebuie sa presteze , asha ca acum rumega si tace. Succes si nu te da batuta, chiar daca te doare inimioara de mila lui.

Miki serviciu ushurel

Eu astept felia de salam cu biscuitzi, daca nu s-o pap, macar s-o vad in poze

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor,
eu azi o am facut o ciorbitza de legume cu niste costitza afumata, am aspirat un pictuz si gata...de-acum liber...ca doar de-aia de Duminica
e clar, eu am decretat, nu pot sa beau potiunea secreta, am mai incercat si azi dimineatza si tot asa amara si acra mi s-a parutcred ca ma apuc si eu de baut apa, ca poate-i mai gustoasa
fetelor dar cam cati ml are paharul? ca daca beau 5 pahare de 250ml, cred ca lesinsa nu mai zic cand ajung la 8
va pup, sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
gata prima repriza de plimbari, nani, apoi repriza a doua. e o caldura la noi... am aruncat geci groase, caciuli, fulare...
ioana, f frumoase amenajari. s-o stapiniti sanatosi!
bey, spre surpriderea mea, chiar imi place melodia celor de Locomodo

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mona,pahatul meu(de fapt al copilei) are 150 ml.Nici eu nu as fi putut sa beau cu sonda apa.Nu intra frate!
Acum bem si noi apa in functie de gabarit.Eu zic ca 150 pt noi fetili sexoasele e mai mult decat ok.Incearca .apa nu are ce rau sa-ti faca.Eventual broaste sau greata

noi plecam la film.ma intalnesc cu 2 prietene care au si ele cate 2 copii fiecare.Apoi la un resto ceva sa mancam si gata ziua.Inainte de film intram la biserica.Doamneeee cat de "mamici exemplare" ne-am facut

o duminica placuta

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si paharul meu are 150ml.
ioana - sa stapaniti sanatosi apartamentul.
pupici la gagici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari gagici.Ati terminat plimbarile?Noi da. Am dormit azi 2 ore asa ca parca vad ca ma prinde 1 pe-aci...
Miha am vrut sa intru acolo dar m-am luat cu altele si am uitat.
Danelutza ce face motzata?Nu mai povestesti nik de ea?
Cami spor la baut pahare.Parca si Gaby face cura nu? Apai sa aveti spor.
Monica incearca si tu cu apa simpla.Vad ca fetele zic ca merge.
banano numai venisi de la Plaza?
Alinutza cum a fost la party?
Ioana sa fiti sanatosi in noua casa.Io nu am vazut poze am ajuns prea tarziu...
Biiiii hai cu salamul ala odata....
Mai aveam de scris dar a venit o vecina.Mi-a ads gogosi

Mergi la inceput

nici eu nu am mai prins pozele cu casutza, dar asta...de azi de la pranz...
gata fetelor hai ca de maine incerc cu apaeu am sa beau cu 100 de grameprima zi 100ml, a doua zi 200 si tot asa...daca vad ca poti bag 150 din prima
georgi bine ca te-ai odihnit
pup...sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

gagici!

bine am facut ca nu am intrat ieri pe net ca vad ca iar ati prajiturit .

am pus doua pozici cu burticutza mea. stiu ca nu pare cine stie ce, dar eu inainte eram cu burta lipiuta de spate si acum mi se pare de-a dreptul uriasa .

Mergi la inceput

simona, eu nu am reusit sa vad decat pozele de la nunta, pe cele cu burtikutza nu le vad...unde sunt?...si da, ai dreptate, esti dragutza si slabutza

monica

Mergi la inceput