casnicute sexy (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

subscriu,Cami! supozitorul face minuni. eu am dureri atroce si cu supozitor Diclofenac scap. sau poti sa bagi o suta de whisky ca e si mai bine.
Bia ,da,mai,m-a mancat degetele rau.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, ziceam si eu asa...am vazut ca au iesit bine analizele!Sa dea Dumnezeu doi, bebei sa fie acolo in burtica!
Si eu am aceiasi boala ca si Cami, imi vine sa ma tavalesc...
Nu am primit nici o veste...e stresul maxim si nu pot sa fac nimic...abia miercuri ma duc la banca, azi nu am putut din cauza mea...maine e barbatul mai toata ziua plecat , asa e programul lui martea , joia...dar daca era ceva...ma anunta directoarea .Nu imi arde de nimic...am un nod in gat...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Barbye,fruntea sus, depaseste aceasta stare!Lupta!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Dispar la bucatarie sa fac mancare la termite!!!!!!!!!si nu am chef de loc...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, cred ca toata lumea face painica asta grozava, pe unde intri gasesti poze cu minunatiaarata super bine, dar eu cred ca daca o fac tot eu o si mananc pe toata...asa ca prefer doar sa privesc pana mai slabesc un pictuz.
liana, ma bucur ca ti-a iesit bine analiza
ange, la mine functioneaza cu no-spa, atunci cand am musafirii
eu ma gandeam pentru poimaine la niste prajiturele simple(adica ceva blat de pandispan) fac 2 tavi si decupez inimioare, pun crema la mijloc, frisca deasupra si pudrez cu zahar pudra culoarea roz
dar mai astept idei de la voi ca vad ca le "aveti" puternic

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Liana ce analize ti-ai facut?

nu mi-o luati in nume de rau ca nu ma uit la pozele cu papica, dar de cateva zile imi vine sa rod si varul de pe pereti, nu stiu ce m-a apucat!

as manca ceva si il trimit pe iubi sa-mi ia de toate si mananc jumate dupa care imi dau seama ca nu aia vreau .
ce mai! sunt o minunatie la casa omului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

gergi am ras de m-am spart.esti de coma.auzi da dacia cate locuri are? are cobar?

danutza arunca si la fata o felie de paine calda.

banano, te mananca degetele?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

ce-i aia?
Are 5 locuri papucul .Si in spate are si capra de-aia pentru tamplarie .Da' e jegoasa rau asta am uitat sa-ti zic .Mizerie in ea....ca cica n-are timp sa faca curat .
Las ca ma duc io la grasu sa ma plimbe cu limuzina
Leanooo te dulce dulce dulce.Ma bucur muuuult ca e ok totul.Hai la baute.
Danelutza io nu mai bag okiul in link-urile tale ca ma corupi iar.Si nu mai am timp sa stau pe DC sa bag mesaje muuuulte
Banano te tii de sotii?Da raportul...Ce mai faci?De ce nu mai treci pe-aci?
Cami sa te simti mai bine.Si pe Doina
Monica daca aveai de gand sa tii cura de slabire nu deschide link-uri de-aci.Ca te-ai ars .Io nu pregatesc nik de Valentine's ca iesim in oras in 2 .Stef va fi la tara asa ca....

Ei si cum va spuneam, am fost afara si am venit croita sa bag la spalat.Si i-am bagat geaca la spalat si mi-am adus aminte acum ca avea un crocodil jeleu in buzunar .sa vedem ce iese.Era un verde deschis
Nah! Acu' stau si astept sa vaz isprava.
Pupare in grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi,uite ,mai,ca sunt aici!
ati vazut ca iar a venit dusmanul sa ne voteze?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cred ca se topeste si nu se intampla nimik...stai linistita ca nu se face mare
apropo de "se face mare" a avut alex un peste mic pe care scria ca daca-l pui in apa pentru nu stiu cate zile incepe sa creasca din ce in ce mai mare...nu va zic ca dupa vreo 3 zile era pestele mare cat o palma asa de mult se umflase(si avea vreo 2 cm cand l-am pus in apa)...ei...si uite de-aici i-a venit lui ideea ca vrea acvariu si pesti...asa ca toti banii pe care-i avea in pusculita si a mai pus si tati inca pe-atat i-am luat baiatului ce si-a dorit...acum e tare fericit dar ma tot intreaba pestii astia adevarati de ce nuc resc asa de repede ca cel de plastic

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by georgi75

De Stef ce sa zic.Am patul f jos,la 40 cm.Cand cade , pana sa ajung la ea ea e deja la loc in pat .

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput