Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
mica0307 spune:
Eimotto mergi cu incredere la Fundeni la dr. Uscatescu. Si eu merg la ea in fiecare luna pentru analize tot pentru coagularea sangelui. Ai incredere in ea ca stie ce zice si ce face.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
lavini spune:
buna fetelor,
andrada, sobi camerele bebeilor sunt foarte frumoase, cu siguranta cei mici se vor simti foarte bine.A noastra e inca goala, o sa ne ocupam de ea dupa ce vine bebe.
eimotto, imi pare rau sa aud ca sunt probleme.Sunt convinsa ca pana la urma totul va fi bine si bebe o sa fie bine dezvoltat.Legat de maternitate, eu am auzit ca cea mai buna sectie de neonatologie e la Giulesti, iar conditiile din spital nu sunt chiar asa de speriat.
vas, eu am aceeasi problema ca tine, dar pentru nume de baietel.Vreo idee?
lavinia 21+
Madi spune:
Eimotto imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Incearca sa iti pastrezi calmul si optimismul, altfel ii faci si mai rau lui bebe. Asa incerc si eu sa fac pana miercuri cand ma voi duce la doc ginecolog sa imi interpreteze ecografia.
Eu din auzite spun ca Giulestiul are o sectie foarte buna pentru prematuri, dar am auzit de asemenea ca spitalul este murdar si condtiile pentru mamici destul de rele. Iti tinem pumnii sa iti gasesc un doctor bun care sa iti acorde atentia cuvenita si tie si lui bebe. Numai bine!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Sobi spune:
Pauly, multumesc
!
Eimotto, ai grija de tine. nu cred ca e un capat de tara daca nu ai medic ginecolog, o sa gasesti sigur unul cat de curand. mamicile care nasc la giulesti sau filantropia o pot ajuta pe eimotto cu propuneri de doctori. cred insa ca nu ar strica totusi sa te duci si la doctora ta sa te vada, nu trebuie sa o judeci asa de aspru. poate tocmai avusese si ea vreo problema la servici si nu s-a mai concentrat la ce ii spuneai tu. iti tin pumnii si totul sa fie bine si sa ne tii la curent.
Andreea 20+ 
POZE
andradap spune:
Eimotto
, ne vom ruga
pentru ca puiul tau sa nu trebuiasca sa fie scos inainte de a fi cel mai bine pt. el si pt. tine! 
Eu ma duc la GIULESTI, in primul rand datorita doctorilor de-acolo si apoi datorita aparaturii... pentru prematuri este cea mai dotata maternitate (si ma refer si la faptul ca NU iti vor zice niciodata ca NU mai au loc la prematuri!!! Cum s-a intamplat din pacate la ELIAS..
) De la Giulesti ti-o pot recomanda cu draga inima pe Dr. Cezara Bucur (eu la ea ma duc de-acum incolo... si imi place de ea la nebunie!!!)- de care am aflat din recoamndarile mai multor medici!!!
Du-te la Fundeni si vezi ce-ti zice si acolo!!! Eu sper ca pana la urma totul sa fie BINE!!! 
Camera BEBE Antonio
Andrada
27+ cu
Antonio
piticasigogosica spune:
Sobi si Andrada tare frumoase sunt camerele voastre si atre BLEU!!!
Camera lui Iris care va fi si a lui bebe e toata roz cu tapet cu printese,perdea mov....
sa vedem cum o scoatem la capat.Am zis ca pana creste nu se prinde si pe urma o reamenajez!
Eimotto tare rau imi pare sa aud asa vesti!Fi tare si mergi la doctora si pe urma alege un medic bun.Doctora mea e din Filantropia,daca vrei...
Liviana,Iris inca nu merge la gradi,sper sa reusesc sa o dau din primavara,de la 1 martie!Si ea m-a asistat asera ,dra nu avea rabdarea sa se uite mereu in Tv,dra a dormit cu mine ![]()
Mica merci de info!
Andrada ai rabdare cu bebe,chiar daca teoretic poate supravietui si acum,nu cred ca vrei sa nasti un bebe asa firv,plusca acolo e mediul lui natural de crestere.lasa ca trece timpul si vei spune ca ai vrea sa mai fie in burtica!
FAZA HAIOASA:eu o mai intreb pe Iris unde e mileul pe care il croseta cat era in burtica la mine?Si se uita mititca cu niste ochi mari ca nu stie ce sa raspunda!![]()

poze
Iri +25 si Iris
andradap spune:
Madi
, Sobi
, Pauly
,Piticasigogosica , multumesc pentru aprecieri!!!
AM PUS LISTA DE TELEFOANE (atatea cate sunt deocamdata) pe mailul comun! Sper sa va placa!!! 
Vas... noi cand credeam ca avem fetitza... ne gandeam la urmatoarele nume:
Brianna sau Antonia... Si pana la urma a devenit ANTONIO 
Camera BEBE Antonio
Andrada
27+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Iri ce tare ai fost cu "pana creste nu se prinde" 

Andrada o prietena care va naste la sf lui martie isi va numi fetita Briana Antonia
.
Mica
26+
Maya Alexandra
Poze
Ionice spune:
Buna!!
Eu am scris in partea cealalta..pana sa ma dezmeticesc si sa intru pe acest"NOU SUBIECT".
Mai trimit datele mele aici inca o data: DN 30.07.1975
UM:18.08.2006, DPN - nu se stie...
Pana acuma stiam ca am fetita, o Antonia, dar cica cica apare un baietel...:)Ma intereseaza si pe mine spitale cu aparatura pentru prematuri..S-ar putea sa nasc mai devreme (90%)si atunci e foarte important.Din aceasta cauza nu va pot spune nici DPN.
Motannel, nu te mai vad..Sper ca esti bine.
Pauly am terminat si eu sesiunea:)Sa ne felicitam
Andradap Ti-am raspuns in partea cealalta despre ale mele temeri...
pupu!
va salut pe toate si va doresc numai bine:)
eimotto spune:
Fetele am revenit. M-a sunat al meu sot si se pare ca am sindromul... de miercuri va trebui sa incept tratamentul. Dr. Uscatescu mi-a recomandat un dr. Epure (despre care nu stiu inca nimic..)
Mica - tu ai sindromul? Faci Clexane si/sau Heparina? Ca al meu sot asa mi-a zis, si clexane si heparina dar eu nu cred ca simultan...
Ufff... Iar despre dr. mea, nu stiu daca o judec aspru sau nu, cert este ca nu a avut nici o reactie nici acum 3 saptamani (cand inca retardul era de 1%) si nici acum. Cred ca este pur si simplu depasita de situatie. I s-a facut mila cred doctorului Pop, ca m-a intrebat daca dr. mea mi-a dat sa fac ceva analize si cand i-am spus ca nu, mi-a zis sa vb cu ea sa imi dea trimitere la Fundeni. Vorba aceea, para malaiata si tot degeaba
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
27+