Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu am lasat peretii albi in camera bebeului. Am zis sa-i faca ea cum vrea. Mai ales ca un prieten ne-a promis cadou markere permanente cand se naste bebe .

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada, si eu simt la fel cand se misca bebele. La mine se duce mereu in dreapta si am burta tare in dreapta, si normala in stanga. Si senzatia e aceasi, ca mi se intareste burta. Dar eu nu cred ca e nici o problema, daca nu ai dureri. Banuiesc ca e normal sa simti asa din moment ce se impinge bebe.

Mi-a placut tareee mult camera bebelului vostru!! E o idee tare faina aia cu soarele pe tavan si spoturi!

Din pacate noi nu vom putea sa ii facem inca camera bebelinei noastre, pentru ca stam cu bunicul meu, in doua camere, asa ca va trebui sa impartim o camera noi cu bebele. Asta e, nu avem ce face!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Andrada, si camera voastra e tare haioasa . imi place mult soarele, ii da luminozitate! eu sigur ii pregatesc mobila dinainte, nu mai am rabdare. chiar saptamana asta ma gandesc sa sun un prieten care face mobila sa-i dau o comanda pentru un patut si un dulap.

Andreea 20+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Madi, eu am fost de multe ori la BabyExpo si NU pot sa spun ca preturile sunt mai ieftine la toate produsele. Dimpotriva, la unele mi se par majorate fata de cele din magazine. Avantajul targului e ca poti vedea la un loc produsele mai multor firme, dar din pacate putine au discounturi. Hainutele sunt clar mai scumpe decat in oras. Eu te-as sfatui sa cumperi din magazin daca iti place ceva anume. Pt patul pliant, da, trebuie sa cumperi separat o saltea. Ti-o recomand pe cea din iarba de mare-eu am luat patul si salteaua de la Carrefour in 2005, dar cred ca sunt si acum.

Multumesc mult Liviana. Speram si eu...dar se pare ca degeaba!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada ce ai facut cu listuta cu telefoane? Nu o pui undeva pe yahoo???

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna fetelor.

Nu am mai intrat de sambata pt. ca am fost si mai sunt inca suparata si necajita.
Am fost sambata la eco (la dr. Pop) si bb are un retard de crestere de 10 % (acum 3 saptamani era de 1%). Placenta in continuare are multiple zone de necroza si am si un usor exces de lichid amniotic.

M-a trimis la Fundeni sa imi fac analizele la dr. Uscatescu (cred ca ma suspecteaza de sindrom antifosfolipidic).
Colac peste pupaza, dr. mea m-a dezamagit foarte tare si am decis ca nici nu vreau sa o mai vad. In urma ecografiei am sunat-o si i-am spus ca sunt probleme si ca as vrea sa ne vedem, la care imi spune sa o caut marti la spital ca poate are cateva minute sa ne vedem. Eu i-am spus ca as prefera sa ne vedem la ea la cabinet pt ca sunt niste probleme care necesita mai mult decat cateva momente. La care replica ei a fost ca "are si ea programul ei" si ca daca vreau, sa o caut la cabinet sambata viitoare dar sa o sun inainte! I-am spus multumesc si la revedere si alta data eu nu o mai caut.
Deci acum sunt si fara medic ginecolog...
Stau si caut pe net doctori si spitale unde sa nasc. Pentru ca sunt destul de panicata incerc sa gasesc un spital care sa aibe o sectie de prematuri f bine pusa la punct. Ma gandesc sa aleg intre Filantropia si Giulesti (desi la ultimul am inteles ca este o mare mizerie...)
Ufff... sunt putin cam speriata, astept sa se duca sotul meu sa vb cu dr. de la Fundeni (am fost dimineata si mi-a luat sange si tot astazi imi da si rezultatele). Cum aflu ceva intru sa va spun.

Va pup si va doresc multa sanatate

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Andrada , a mea bebelina se muta prin tot corpul cu casuta. La inceput si pe mine m/au speriat dar acum cand o simt "GUGULOI" pun mana acolo si se linisteste.
dar sa ma fi vazut intr-o zi nu era GUGULOI rotund, se dusese in dreapta si se intindea de zici ca vroia sa iasa afara tot pe acolo.
Iar azi, pentru prima data am simtit-o GUGULOI "ce-mi place cum suna"
sub coaste, sus de tot. Numai pe dreapta sta.
Deci eu nu cred sa fie vreo problema, se mai plimba si ei prin burtica.
apropo, sunt intr-o dilema. Cum cartea mea "magica" arata ca am sa fac un baietel nu ne-am gandit decat la nume de baieti. dar de cand stim ca e fetita credeti-ma ca nu stim ce nume sa-i punem.
imi dati si mie niste idei????!!!!!

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

sobi, andrada is superbe camerele bebeilor vostri.sa le foloseasca sanatosi.

la noi camera bebeulusei e crem- galbui...numai bine ptr fetita noastra.asa am facut-o de cand ne-am mutat far sa ne gandim ca vom avea o fetita.
vad ca vorbiti de contractii ale burticii...eu nu le am asa vizibile, le simt sub forma de intepaturi dar nu am experimentat contractiile care il prind pe bebe intr-o parte...poate ii prea devreme ca totusi am numai 23 sapt.

22+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

eimotto, stai linistita si ai grija de bebita
Iti tin pumnii pentru rezultate si gasirea unui doctor

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

eimotto un ptr tine ca sa nu mai fi necajita...fa toate analizele de care sunt nevoie si poate se rezolva problema, intre timp ii clar ca ai nevoie de o doctorita mai buna care sa-i pese mai mult de situatia si sanatatea ta decat de programul ei idiot.intre timp incearca ...daca poti...sa nu te necajesti prea tare , ca sa nu simta bebe.stiu ca ii mult mai usor de spus decat de facut , ptr ca atunci cand ii vorba de puiutii nostri suferim daca simtim ca li amenintata siguranta cat de putin.

22+Riana Alessya

Mergi la inceput