Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Nu (cred ca) am avut niciodata uterul contractat... Sau cel putin nu mi-am dat seama

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Andrada, mie mi se intampla asa...des chiar...La Maria era si mai des. Iar cand mai si doare ai senzatii de senzatii...:)))
La Maria cel putin in ultima luna se contracta asa extrem de des, o mai prindea cu cate o talpa sau un cot in sus...Ma tot gandeam sa nu-mi strice copilul, ca se intareste burta ca un bolovan!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A nascut si a doua mamica de martie-aprilie. O fetita si un baietel.

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Ce frumos!!! 2 dintr-o lovitura ;) Sa-i traiasca si sa se bucure impreuna :)
Au inceput martisoarele... Asta inseamna ca in 2 luni, 2 luni si ceva incep ciresele?

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am vazut si eu ca a nascut!!!

Eu zic ca in 2 luni incep si ai nostri...Nu uitati ca noi avem si o mamik de tripleti printre noi!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Alyna, cu multa placere si sa ne tii la curent.

Liviana, legat de camera in principiu in prima faza s-a contruit un perete fals din rigips (care e un material maleabil dintr-un fel de carton tare). dupa, zugravii au decupat in perete nisele respective dupa modelul dorit de noi. orice zugrav se pricepe sa le faca, nu e nici o sofisticatura.

va pup.

Andreea 20+

POZE

Mergi la inceput

Cristalina, sincera sa fiu si eu m-am ingrijorat putin... si tot apasam pe burtik sa-l mut mai incolo!!!

www.youtube.com/watch?v=0CH9105D1iY" target="_blank">La joaca CU LUCKY

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Sobi, eu acum am vazut pozele cu camera baietelului tau!!! E foarte frumoasa!!!

Am pus si eu poze cu camera lui Antonio, dar la noi camera e goala... Ca nu cumparam NIMIK inainte...

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada da cand ati vopsit-o albastra? Inainte sau dupa ce ati aflat ca e baietel???

Mica 26+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Mica, culmea este ca am spus muncitorilor cum vrem s-o faca (de la modelul din rigips de pe tavan si pana la culori) chiar inainte de nunta noastra (30 iulie) deci cu 2 sapt. inainte de a se produce minune ...

Nu pot pune pe seama premonitiei... pt. ca am facut cu bleu... ca sa fie cerul si steaua cu galben...

PS: oricum, inainte de a afla ca e baietel, toti care vedeau camera ziceau ca am facut camera de baiat dar zau ca nu a fost asta intentia mea!!! Oricum bine ca s-a potrivit...

Camera BEBE Antonio

Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput