ce vitamine poate lua

ce vitamine poate lua | Autor: loriangi

Link direct la acest mesaj

fetita mea Iarina de 2 ani jumatate este destul de slabuta (vreo 12.5kg).cand era mai mica imi recomanda medicul ce vitamine sa-i dau pentru a avea pofta de mancare,dar nu prea aveau efect.Dupa un an si jum. nu i-am mai dat vitamine.Acum as vrea sa-i dau pt. ca a cam slabit dupa o viroza respiratorie si nu prea mananca (abia gusta cateva lingurite, chiar si din ce-i placea inainte)

ajutati-ma cu sfaturi care la voi au avut efect!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cred ca cel mai bine e sa stabilesti cu medicul ce vitamine sa-i dai.Eu i-am dat puiului meu Multi-sanostol, am auzit ca sunt f bune si am intrebat medicul ce parere are, poti sa faci la fel, sanatate multa.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

A luat antibiotice? Daca da poti incerca sa ii dai Viusid, intreaba-ti doctorul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

baietelul meu a avut si el o perioada destul de indelungata fara pofta de mancare,de luat in greutate lua,am incercat multe siropele cu vitamine ,chiar si multi-sanostol despre care stiam ca e cel mai bun dar fara rezultatt.la noi a mers cu pediavit-multi,a mers f bine cu el dar din pacate acum nu il mai gasesc.cel mai bine sa vorbesti cu pediatru,nu la toti copii le merge cu un anumit sirop.si baietelul meu a slabit dupa viroza ,dar a recuperat f repede,mie mi s-a recomandat in timpul tratamentului cu antibiotice administrarea de vitamine si a functionat.
sanatate fetitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la noi a mers cu Pikovit. a fost tot asa dupa o cura de antibiotice.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salma2005 spune:

Cu riscul de a te ingrijora, cel mai bine ar fi sa-i faci analize; fetita mea de un an tot asa nu prea manca de vreo 2 saptamani, si tot am dat vina ba pe dintisori, ca i-au iesit abia acum (3 in 2 saptamani), ba pe o viroza care s-a manifesta doar prin febra 3 zile si nimic altceva. I-am dat Polyvital picaturi, parca s-a imbunatatit situatia, dar nu ca inainte; am fost la dr. de familie a zis ca "au si ei perioade si perioade", apoi am fost la pediatru, care a zis ca "nu-i nevoie de analize; nu vedeti ce bolfutze are?".
Cu riscul de a deranja medicii in orgoliul propriu, am fost la dr. de familie si i-am zis sa-mi dea trimitere pentru analize: hemograma si copro-parazitologic; ca daca nu-mi da imi schimb medicul de familie si gata ca e dreptul meu de asigurat sa fac analize fetitei.

Prin urmare, i-am facut analizele, si am descoperit hemoglobina la limita inferioara (11,4) si geardia in scaun. Am inceput tratamentul cu fer si cu helmiflores pentru geardia, pt ca am refuzat sa-i dau zentel. sper sa fie bine.

Concluzia: scuze ca m-am intins asa de mult, insa parerea mea e ca mama isi cunoaste cel mai bine pruncul si simte cand ceva nu e in ordine. analizele nu mint si nu insala, caci medicii...no comment. Mai bine sa iei o decizie in cunostinta de cauza. Fetita mea acum dupa o saptamana de tratament este la fel ca inainte, mananca bine, e vioaie, si nu mai e agitata deloc; probabil o durea burtica de la geardia. Oricum trebuie sa refacem analizele dupa tratament. speram s a fie bine.

Sanatate maxima la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cristi ia ,la indicatia medicului homeopat (care este si medic ORL) in lunile cu "r" Vi-Sol Calciu (sirop de vitamine cu calciu). In afara de asta mai suplimentez din cand in cand cu Vit. C, tablete efervescente, cate 1/4 de tableta (Upsavit, de 1000 mg)
Anul trecut stiu ca i-am dat Pikovit.

Ingrid si Cristi
3 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

incearca vitaminele pentru copii de la forever,si cauta un distribuitor,ca exista ceva si npentru pofta de mancare

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

i-am facut analize(tot cea fost posibil)si au iesit chiar foarte bine.
Ma ingrijoreaza faptul ca nu am gasit ceva care intr-adevar sa-i provoace pofta de mancare

loriangi,mami de pitic Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si Eduard(2 ani si 7 luni) este slabut(13 kg) si desirat si mananca tare prost intr-o vreme. I-am facut analizele si au iesit bune. La noi a functionat Pediavit Multi, 1 ml/zi. Are gust placut de cirese si se poate da ca atare sau la cei care nu iau medicamente se poate pune in ceai/apa/suc etc. Costa cam mult, in jur de 35 RON, dar iti ajunge fix 50 de zile. Eu le iau de la farmacia Dona.
De ingrasat nu s-a ingrasat de la ele dar mananca mai bine acum, imi cere singur de mancare ca-i e foame. Noi am mai incercat Pikovit, Revital Apetit, Cavit Junior, dar fara rezultate.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput