Salariu babysitter

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de ce comparati salariile din Romania cu cele din Canada, ca eu tot nu am priceput...
cred ca nu se traieste cu aceiasi bani acolo ca si aici.
cum adica "pt care nu avea de platit taxe, chirie, mancare nimic, erau bani ei puri" - o luai interna sau ce?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by herra

de ce comparati salariile din Romania cu cele din Canada, ca eu tot nu am priceput...
cred ca nu se traieste cu aceiasi bani acolo ca si aici.
cum adica "pt care nu avea de platit taxe, chirie, mancare nimic, erau bani ei puri" - o luai interna sau ce?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein
Cristina si Vlad

Herra, nu comparam deloc salariile de aici cu cele din Ro, am vrut doar sa-mi fac idee daca nu cumva in Ro s-a ajuns asa de bine si se castiga mai mult ca aici si eu am oferit prea putin, atata tot.
Nu avea de platit taxe, chirie, mancare, ptr ca era venita in vizita la copil si avea totul asigurat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by khristin

Alina, in nici un caz mai mult de $850/luna, pt. simplul motiv ca aceea femeie nu-i va oferi copilului tau vreun program educational, si nici nu va avea nici un fel de interactie sociala cu copii de varsta ei. Asa ca spune-i politicos "no, thank you". Cred ca de fapt femeia respectiva nu are nici o vina avand in vedere ca vine din RO si nu stie cum merg lucrurile aici, probabil familia ei a sfatuit-o de bine . Eu am optat numai pt. daycare pt. fiimea de la un an jumatate si a supravietuit bine merci racelilor, iar iarna asta a scapat fara nici o raceala desi merge zilnic acolo de 3 ani

Cristina

noi si poze mai noi

Cristina, merci de incurajari, si noi suntem pentru daycare din motivele pe care le-ai spus si tu. Cautam in paralel si o solutie de babysitter dar nu eram siguri ca vom merge pe ea, insa m=a socat putin ce mi s-a intamplat.Posibil cum spui sa o fi sfatuit rudele la care venise, insa ghinionul ei ca nu i-a reusit.

Mergi la inceput

A, inca ceva, m-a mai sunat o mamica venita tot asa din Ro in vizita la copii pt 6 luni si vroia ptr babysitter. M-a intrebat ca daca am scara in locuinta :) si zic da, la care a fost deja distrusa, am simtit dupa vocea stinsa cu care a spus "Daaaaa" si am adaugat ca nu e nevoie sa urce sus caci intreaga activitate se poate desfausra jos, la parter.:) Apoi m=a intrebat cate ore si de cand incepe si cand se termina, dupa ce i=am spus am primit raspuns ca Nu-i convine programul.:)))
Soooo, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar mi se pare ca lumea e cam pretentioasa la Romanica.:)Oare asa sa fi fost si eu cand am ajuns aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ntz, ntz, ntz!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank"> & 

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana241 spune:

Am sa va contrazic pe voi mamicilor..eu vorbesc de pe pozitia de babysitter.

Lucrez in Uk de un an jumatate..nu am sa compar Londra cu Bucuresti(desi afirmatia cum ca o bona tb platita sub salariu minim este trista) dar am sa spun doar atat:aici 1.Salariul este peste salariu minim/economie pentru simplul motiv ca ei considera aceasta ocupatie f importanta,lucrezi cu fiinte vii.
2.faptul ca Dna respectiva avea unde sa stea nu cred ca era problema ta.NU cred ca este corect sa iti pui problema sa o platesti mai putin pentru ca are deja unde sa stea.Aici,daca alegi "live-out" position esti platit mai mult.De ce?Pt ca familia nu iti asigura cazarea si masa!!

Este ciudata modalitatea in care romanii plecati isi trateaza semenii.
Sunt probabil mai tanara decat multe din voi si imi cer scuze dca am jignit pe cineva dar...as vrea sa va dau un singur sfat:meseria de bona este pana la urma o meserie f importanta.Acea persoana are copilul vostru in brate si nu ma indoiesc ca ii doriti doar binele.Un milion in plus poate pt bona inseamna mult mai mult decat petru voi.cereti mai mult in schimb(de ex calcat rufe,spalat..etc)dar incercati sa fiti mai deschise.Va doriti o persoana multumita langa puiul vostru,nu?

Multumesc :)

Mergi la inceput