Testele pt. ovulatie si monitorizare foliculara!

Testele pt. ovulatie si monitorizare foliculara! | Autor: baby_r7

Link direct la acest mesaj

Sunt noua pe forum si ma bucur enorm ca m-ati primit in marea voastra familie de aspirante,mamici, femei.
Ma cheama Roxana si desi am 28 de ani nu mai am rabdare sa vina bebe cand vrea el, vreau sa il pot ajuta sa vina mai repede!
Mi-as dori sa ne putem strange mai multe viitoare aspirante la 2 liniute, sa vb. despre tratamente pt. bebe.
v-ati facut vreuna teste pt. ovulatie?
au dat roade din prima luna?
eu vreau sa imi iau maine si sa incep luna asta sa vedem poate.........,poate........
pt. bebe am facut tratament anul trecut ( cu closybergit cred ca se chema) si m-am ales de pe urma lui cu un bebita f fragil si un hematom f mare care la 3 luni mi-a oprit sarcina din evolutie si care mi-a dezvoltat si un chist pe care l-am eliminat prin op. clasica(putea da in cancer si nu se elimina cu tratament din pacate), 8 fire am avut.
de atunci nu mai am incredere in tratamente, dar nici nu pot sa stau degeaba pt. ca timpul trece in defavoarea noastra din pacate si inaintam in varsta.
daca nu reusim cu testele pt. ov., facem monitorizare poate vine bebe.....
sper ca nu sunt singura care gandeste asa!

vreau si eu un bebe in 2007!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katja spune:

Ufff... Imi pare rau pt bebicul tau dar ma bucura optimusmul care te caracterizeaza. Felicitari! Testele de ovulatie nu sunt complicat de facut, sunt exact ca cele de sarcina numai ca te anunta daca ai ovulat sau nu. La mine, pot spune, au dat roade in sensul ca m-au anuntat de fiecare data ca nu sunt la ovulatie si nu m-au mintit. Din pacate asa a fost mereu... Asa ca eu zic ca sunt ok dar cel mai bine ar fi sa mergi si la un doctor priceput care sa-ti faca o monitorizare a ovulatiei. La ecograf se vede mai bine!!! Asa poti fi sigura ca e timpul sa treci la treaba impreuna cu sotul tau!
Have fun si sa nu ne descurajam niciodata! Vom fi si noi si ne vom tine bebicii in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Bafta!
La aceasta sectiune sunt deja o multime de subiecte in care gasesti aspirante la functia de "mama".
In legatura cu testele de ovulatie,ieri am avut o mare surpriza.
In ultimele luni mi-am dorit inca un bb, nu s-a intamplat.Mi-am facut teste de ovulatie din ziua a 8a pana in ziua a 17a!!!Negative f. clar!Sincera sa fiu am inceput sa nu cred in ele.
Ieri a fost ziua a 25a de la UM,deci ma astept ori la CM ori sa fac un test de sarcina.Mi s-a parut ceva mai ciudat (temp. parca mai mare-am simtit inainte sa o masor ),dupa ce am masurat-o mi s-a adeverit ca intr-adevar este mai mare fata de obicei).
Mi-am facut imediat un test de ovulatie si,surpiza mare, s-a pozitivat!
Deci, se pare ca am ovulat in ziua 25!!!
Multa sanatate si implinirea dorintelor

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

uite un subiect care se numeste similar cu acesta:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93709

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Multumesc mult fetelor pentru incurajari si chiar azi imi voi lua testele . Am citit aseara pe un alt forum ca cele de la clearbluear fi scumpe si ca mai sunt unele bune de la dr. sigur.
Ce perere aveti?
De care sa iau ca nu mai stiu ce sa cred.
Cat de scumpe pot fi aproximativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

cred ca voi vedea la farmacie ce teste iau.
va scriu cand vin poate ne aude si si vine luna asta la noi!!!!!!!!!!
multi
eu sunt optimista in privinta viitorului asa ca poate anul asta schimb la mamici sper!!!!!!

Mergi la inceput