Bilet in statiune la tratament

Bilet in statiune la tratament | Autor: Carmenbr

Link direct la acest mesaj

Postez subiectul aici in primul rand pentru trafic si pentru ca nu prea stiu pe unde l-as incadra. Rog moderatorii sa-l lase aici o zi, doua si apoi sa-l mute unde se considera de cuviinta.

Tatal meu sta pana in iunie la mine aici in State. Din pacate are nste probleme cu spatele si as dori sa-i gasesc un bilet la tratament intr-o statiune undeva, dar nu stiu unde. Daca aveti parinti care merg la tratament in statiuni, poate ma ajutati si pe mine cu sfaturi. De asemenea vreau sa-i platesc eu biletul, ca mi-e teama ca atunci cand vine el in iulie in tara nu mai gaseste nimic. Sunt facilitati pentru pensionari? El este pensionat cu pensie de boala.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi si ajutor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Tatal meu tot pensionar pe caz de boala este si isi ia biletele de la casa de pensii.In vara este aglomeratie de asta tatal meu isi ia de obicei in iarna si pe la inceputul verii.De obicei parca in functie de gradul de pensionare platesc parca 25% sau asa era ultima data.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Uite aici despre statiuni balneare.Poti cauta acolo o statiune in functie de afectiunea tatalui tau.
http://www.spas.ro/statiuni.htm
http://www.itinerar.ro/Statiuni_Balneare/
Da, tatal tau poate beneficia de bilete de tratament daca se adreseaza Casei Judetene de Pensii cu o cerere si anexeaza la cerere un cupon de pensie. Si este foarte ieftin, parca jumatate din val. pensiei.Aici nu sunt sigura, nu stiu care-i procentul, da sigur e in functie de pensie.
Dar e posibil sa nu mai prinda bilete prin casa de pensii caci trebuie depuse din timp cererile.
Poti cumpara insa si bilete de tratament de la agentii de turism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen, cum au spus fetele se pot lua bilete prin Casa de Pensii, si au facilitati pentru platit transportul.

Trebuie consultat un medic (balneolog daca se poate) inainte de a alege statiunea.
In linku-urile puse apar numai statiunile mari, mai sunt si altele pe linga acestea. Mama a fost la Baltatesti si s-a simtit foarte bine.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Depinde de problemele de spate. E bine la Felix, Herculane, Mangalia. Centre de traditie, moderne. Primele doua presupun lipsa problemelor cu inima (bai termale foarte calde, mofete). Pentru cardiaci mai e bine la Covasna.
La Balvanyos este o baza foarte frumoasa. Dar nu am vazut-o cu ochii mei...iar la Eforie daca ajungi vara e cam aglomeratie.
In principiu, un medic poate face o recomandare avizata. Un medic roman...

poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006

Mergi la inceput