4321 Minceur Chrono
A incercat cineva? A avut vreun efect?
Eu am cumparat tratamentul azi si o sa incep din seara asta, sper sa se vada ceva-ceva.
Astept pareri de la cele care l`au folosit. Multumesc!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
Iubika spune:
Huh, nimeni? Nimic, nimic?
daniella4 spune:
Eu l-am incercat, cam acum un an.
Sincer, nu stiu ce sa-ti spun despre efectele lui, cu toate ca am slabit.
Pe scurt: prin nov si dec 2005 eram extrem de stresata de kg de dupa nastere si am inceput vreo 100 de diete si sala la greu. Aveam vreo 75 kg, cu greu dadeam jos cate un kg, doua, apoi le puneam la loc. 
. Nu izbuteam sa fac acul cantarului sa schimbe prefixul 7 si basta!!! Apoi au venit sarbatorile, iar rezultatele le banuiesti: 
In ian m-am calmat/resemnat si am hotarat sa arunc cantarul pe geam si dietele la gunoi. Am pastrat doar obiceiul de a bea apa 2 l pe zi (cahhhh, io nu prea beau apa in mod natural) si sa nu mai mananc seara (a fost un chin oribil). Prin februarie am luat 4321 si am inceput tratamentul, tot atunci m-am apucat si de zugravit
...singura casa. Dupa vreo luna am observat ca mi s-au largit hainele...nu tare mult, dar oricum. Cantarit si surpriza vreo 67 kg. Apoi si mai 65 etc.
Ti-am facut capul calendar si tot nu stiu sa-ti raspund daca am slabit de la Minceur sau de la zugravit casa (ce sala si aparate, domne') si de la faptul ca m-am indopat cu apa chioara
.
In fine, e un produs natural si nu are de ce sa-ti strice, mie mi-a placut si gustul. Si daca-l asociezi si cu o usoara dieta si apa multa eu cred ca o sa-ti fie de folos. Succes!
Iubika spune:
Daniella, la ce gust te referi? Eu am pastile... nu au nici un gust...
Oricum, cat ai tinut tratamentul? Eu am pastile pt 15 zile (1 dimineata si 1 seara).
daniella4 spune:
Acum am vazut ca tu iei Minceur Crono. 
Eu am avut 2 sticle cu sirop Minceur 4321 de cate 1/2 l. Se folosea astfel:
- 4 zile diluai 4 masuri din sirop in 1/4 l de apa si-l bei
- 3 zile diluai 3 masuri
- 2 zile 2 masuri
- 1 zi o masura
si gata prima sticla.
A doua sticla era pt intretinere si diluai cate 2 masuri de sirop in apa si-l beai.
De asta ii si spune 4321. La gust era ca o coca cola diluata.
Cred ca pastilele au aparut mai nou, dar au aceeasi compozitie.
Scuze ca te-am indus in eroare.
cici spune:
Fetelor,vorbiti despe un produs ,relativ nou deoarece si pe net sunt putine informatii in legatura cu el,asa ca poate ne spuneti unde il gasim si eventual la ce preturi.M-as baga si eu pentru vreo 5 kg ,sa ajung silfiduta de acum 5 ani![]()
Iubika spune:
cici, eu l`am luat de la SensiBlu cu 46 RON.
Siminaf spune:
Am cautat si eu, daca tot ati scris. M-ar interesa siropul insa, eu am probleme cu luatul pastilelor de orice fel. Unde as putea gasi siropul, ca nu am gasit decit gelule. Multumesc! 
Edit:
Am mai cautat si am gasit. Dar m-am si linistit complet: cel putin 3 dintre plantele continute au in compozitie cafeina. Iar eu nu pot consuma nimic cu cofeina, din cauza inimii. Asta este. Poate cu altceva.......
Iubika spune:
Siminaf, imi pare rau sa aud ca nu poti consuma nimic din gama 4321.
Oricum, daca e vreo consolare, inca nu stim nici noi daca si ce rezultate are acest produs, asa ca in mare nu ai pierdut nimic ![]()
cici spune:
Pentru mine e chiar ok siropul,poate mai scad din consumul de pepsi
,ramane sa vad daca gasesc prin zona noastra.
Intr-un fel sau altul m-au convins cele spuse de daniella, dar si din ce am citit pe net despre produs.
Oricum pana ce-l gasesc,asteptam si impresiile tale iubika
Siminaf spune:
Nu are de ce sa nu functioneze, pentru ca.... cofeina dizolva grasimile (ma rog, le arde). Dar tot cofeina mai poate da si ulcer, si aritmii cardiace, si hipertensiune, etc.