Ati fost in Dubai in Concediu????

Ati fost in Dubai in Concediu???? | Autor: Gabriela19

Link direct la acest mesaj

Bunä,
Am dorii sä mergem in Concediu in Dubai si v-as ruga pe cele care ati fost sä-imi povestiti cum este acolo??... care este sezonul cel mai potrivit de ales.
Ce este voie sä cumperi de acolo si cam cat, mä refer la haine , aur si altele.
Si m-as bucura sä aud experienta voastra in Dubai, dacä va pläcut si dacä nu de ce ??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am fost in Dubai de multe ori, avem afaceri cu parteneri de acolo> de fapt, de vreo sase ani incoace cam de doua ori pe an mergem in Dubai. Ce sa-ti zic? e superb,si asta o spun si ca turist, si ca persoana care traieste acolo.Noi nu am avut restrictii de nici un fel. De fiecare data am adus in Uk exact cat am vrut,si aur, si haine(ma rog,astea sunr la noi cam peste tot). Nu stiu care este regimul romanilor acolo, pentru ca noi avem toti pasaport britanic.
Daca ajungeti acolo,nu ratati Burj-Al-Arab! Se merita sa mancati la restaurantele hotelului,iar preturile nu sunt mari (pentru doua persoane ne-a costat circa £200). E foarte cald,mai ales vara.Se ajunge si la 55 de grqade afara,cand, pur si simplu, simti ca mori.
Cazare si astea, nu stiu preturi recente. Noi inchiriem mereu o vila in Palm Island.
Trebuie sa mergeti prin desert cu camila, e o experienta unica.Ce mai ,tot Dubaiul,si nu numai ( mai sunt si alte emirate absolut superbe) este extraordinar.Eu merg cu placere acolo de fiecare data. M-am indragostit de locul ala.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Oh...si eu sint super indragostita de locul asta,si noi mergem des acolo .Noi stam de obicei la Jumeirah(The Wave),vis-a-vis de Burj Al Arab sau daca mergem doar eu si sotul atunci stam la Emirates Towers pe Sheik Zayed Road.Seara iesim de obicei la Madinat Jumeirah sau Royal Mirage,locuri superbe si mincare foarte buna.
Daca vrei aur du-te musai la Deira Gold Souq,pentru haine Wafi Shopping Center,Ibn Battuta Shopping Mall(al doilea ca marime in UAE) si sigur cel mai mare shopping center din lume practic
http://www.malloftheemirates.com Perioada cea mai buna de a petrece vacanta este cam pina la sfirsitul lunii mai, iar apoi din octombrie,in rest este foarte cald.
Nu ratati un saffari prin desert,sau scufundari daca va place,apa e foarte limpede.Ah...mai imi place sa fumez sisha cu aroma de mardar numai acolo,am si acasa dar nu fumez niciodata,deh... acolo e atmosfera prielnica

Vacanta placuta

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

iata si niste impresii de la fata locului

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1017

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Vä multumesc tuturora ptr. raspunsuri si sfaturi

Gabriela19

Mergi la inceput