Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
La multi ani bebeilor nascuti azi.....
Eu intru in fuga fiindca in we mi-e tare greu sa scriu cu toti 3 pe capul meu (Ana, maruca si ...tati).
Am vazut toate pozele anuntate....Iasiul, faceti poze si azi, da?
Am fugit la plimbare

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI! MIHAI SEBASTIAN pentru 5 lunisoare implinite astazi si ANAIS STEFANIE, MATHEA ROANA si ANDREI pentru cele patru lunisoare.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Vazut bucurii de Brasov si de Iasi.
Ioana mea a facut febra aseara 38 rectal iar dimineata 38.4 tot rectal. Nu are alt simptom. I-am pus supozitor eferalgan. De macat mananca bine. Sa fie de la dinti? I se vad prin gingie dar nu a iesit nici un coltisor afara.
Sympa nu stiu de ce nu iti merge linkul.
Week-end placut.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Gabitzica incearca sa o hidratezi bine...mai exista si febra de sete cand le este prea cald, sunt agitati...daca nu scade dupa hidratare e posibil sa fie alta cauza.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Vauva am incercat si eu cu putina apa calda...dar pana se incalzeste apa..pana se incalzeste biberonul urlaaaaaaaaa...ma gandeam ca aparatele astea smechere sunt mai rapide :)).Multumesc.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Fetele din Iasi eu nu reusesc sa ajung azi ca au luat parintii mei baiatul si il plimba deja de la 10.. si Lili mi-a zis si ea ca are invitati:(((..poate ne vedem maine ca e asa frumos...

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Gabitzica incearca sa o hidratezi bine...mai exista si febra de sete cand le este prea cald, sunt agitati...daca nu scade dupa hidratare e posibil sa fie alta cauza.

Stefan Andrei

Lulubay o alaptez la cerere. Nu-i dau alceva inca. Acum doarme linistita si nu are febra ca i-am pus supozitor. Sper sa nu mai faca. Merci de sfaturi.

Poze

Mergi la inceput

Gabitzica nu ai pentru ce....chiar daca alaptezi la cerere poti sa o hidratezi in sensul ca ii dai mai des sa suga.
Ma bucur ca Ioana e mai bine si nu a mai facut febra. fetita.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Vauva am incercat si eu cu putina apa calda...dar pana se incalzeste apa..pana se incalzeste biberonul urlaaaaaaaaa...ma gandeam ca aparatele astea smechere sunt mai rapide :)).Multumesc.

Stefan Andrei

Nu-s mai rapideee.Asa am crezut si eu si mi-am luat un Philips pentru incalzit bibe si borcanele dar dura cam 8 minute. Din cauza asta am trecut la microunde:((. Acum am trecut din nou la veche metoda. Incalzit bibe in apa calda in vas:(. Zicea Ignatica de unul de la Chicco. Poate ala e mai rapid:))

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by gabitzica
Ioana mea a facut febra aseara 38 rectal iar dimineata 38.4 tot rectal. Nu are alt simptom. I-am pus supozitor eferalgan. De macat mananca bine. Sa fie de la dinti? I se vad prin gingie dar nu a iesit nici un coltisor afara.

38, 38,4 rectal nu e chiar febra, e subfebrilitate. Daca papa bine si nu are alt simptom (nasul infundat, tuse etc), nu cred ca e nimic. S-ar putea sa ii fi luat temperatura imediat dupa masa, sau dupa ce a facut kk, sau dupa vreo criza de plans....atunci se pare ca temperatura e mai ridicata. Intr-adevar, cel mai bine e sa o hidratezi ca lumea, adica sa ii dai sa suga mai des.

Sanatate!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput