Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

buna din nou! da e tare greu cu greturile astea...dar sa speram ca nu o sa mai dureze mult!

+8

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, eu ma bucuram ca n-am greturi, n-am dureri...in schimb am o pofta de mancare cat pentru 2. Va felicit ca nu v-ati ingrasat, eu mi-am propus sa nu ma cantaresc o luna de zile. Ieri a expirat termenul si m-am cantarit: am pus 4 kg.
Va mai intreb o data, voua v-a dat medicul de familie carnetul de gravida? Am inteles ca nu e obligatoriu sa-l ai, dar eu mi-as dori. Medicul meu nu are...

Andreea 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna fetelor
As dori sa ma treceti si pe mine pe lista burticilor:
UM: 19.12.2006
DPN: 27.09.2007
DN: 01.05.1976

As putea spune ca suport mai usor neplacerile primelor luni dupa ce am vazut ca majoritatea treceti prin aceleasi stari.
La mine sapt. 6 si 7 au fost cumplite imi era rau non stop, dimineata la 6 cand plecam spre serviciu mergeam ca in transa...
Saptamana aceasta insa starile de rau s-au mai diminuat, sau m-am mai obisnuit eu cu ele, acum insa alterneaza starile de bine cu crizele de rau...de voma nu mai zic...Dar imi spun tot timpul ca merita sa suportam orice pentru ca bebelul sa fie bine si sa vina pe lume sanatos; mai ales ca la mine sarcina a aparut dupa 5 ani de asteptari, atunci cand ma asteptam mai putin si cand ma obisnuisem cu gandul ca nu voi ramane niciodata insarcinata in mod natural.
In urma unei Laparoscopii pe care am facut-o acum aproape un an si jumatate, mi s-a spus ca trompa dreapta este distrusa iar stanga nu a putut fi desfundata. Deci din punct de vedere medical sansele mele erau 0. Eu consider ca Doamne Doamne a aranjat tot, am aflat ca sunt insarcinata cand ma aflam la un moment de rascruce in viata mea si ma rugam tot timpul la Dumnezeu sa-mi dea un semn...sa pot lua o decizie.
Si iata ca minunea s-a intamplat, acum ma rog ca totul sa fie bine...
Ma bucur ca m-am mutat aici la sectiunea mamici si sper sa trecem impreuna cu bine prin toate etapele sarcinii.
Pupici!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si de la mine, azi stau mai bine cu psihicul. Iar am intarziat la birou insa nu m-am mai stresat. Parca sunt un pic mai optimista, desi in continuare am tot felul de probleme pe toate planurile.

Carnet de gravida nu am, nu stiu vreun medic de pe la noi sa dea. Insa ma voi duce maine sa imi dea certificatul ala ca sunt gravida sa merg cu el in dinti la HR si sa fac notificarea exact conform legii, ca sa nu avem dupa aceea vorbe. Apropos, voi ati anuntat pe la serviciile voastre? Cum s-a primit vestea? La pitica mea nu au fost incantati insa nici nu am avut probleme. La job-ul actual insa nu are nimeni copil si nici picior de gravida nu a fost prin departamentul asta. Asa ca nu se stie.

Abia astept eco si eu, nu mai am rabdare. Burta pare sa creasca, azi am fortat raiatii si ma deranjeaza cand stau pe scaun. Mananc ca un purcel, ma simt ok in mare, balonari mai am si uneori si arsuri. Greata mult mai rar.

Pupici si o zi buna.

Rox 11+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Nici mie nu mi-a dat nimeni nici un caiet de gravida....la mine la medicul de familie, nu mi-a facut nimic, decat a scris o reteta pentru utogestan si gravibinon si concediul medical, in rest nimic...nici macar nu m-a masurat, nu mi-a dat sa fac analize nimic....doctorii astia sun mai mult "scribi".

De unde trebuie sa luam certificatul care trebuie dus la HR?, ma intereseaza si pe mine.

10+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu n-am propriu zis Job, ca predau la facultate la plata cu ora.Deci nu intereseaza pe nimeni in mod special...
Insa in mediul meu nu prea pot sa zic inca, sunt ceva proiecte de la care nu vreau sa fiu sarita.....stiu ca dupa ce s-a nascut Sofia eram in anul 5, si desi eram la felca inainte dpdv note, examene, concerte, tot ma considerau " iesita de pe piata".
Acum nici nu ma gandesc sa ii mai las asa. Ba o sa am f clara argumentatia: cand m-a impiedicat pe mine copilul sa compun?

dar totusi, nu-i usor.Am cred pozitia cea mai instabila posibila.Dar si multa libertate, e adevarat, cu pretul banilor :). Eh, viata nu-i alb si negru. Da Doamne sa ne fie copiii sanatosi! asta conteaza.

Roxana, tu cum ai scapat de nasul infundat? e groaznic, toata noaptea ma chinui.

Bun venit noilor burticutze!! S-aveti sarcina usoara.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fina mea a nascut anul trecut in iulie si stiud e la ea ca ea a luat carnetul de gravida de la medicul de familie. A fost o intreaga tevatura, insa medicul de familie i l-a dat. Acolo trebuia cerut.

Sabina, eu pentru nas infundat, uscat, mi-am luat de la farmacie spray cu apa de mare, asta ptr ca vazusem ca tot fina mea il folosea in iarna ptr bubulina si avea efect. Am intrebat si nu contine nici un fel de medicament si la mine cel putin, functioneaza. Imi dau doar inainte de culcare, mi se desfunda nasul si nu mai este uscat deloc, asa incat pot dormi linistita! Poti incerca.

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

si eu am carnet de gravida de la medicul de familie, dar mare lucru nu mi-a scris in el.Mai avea doar 2 in raft, nu le-au mai trimis, nu e rea vointa. O sa-l rog si pe dr ginecolog sa se uite pe el.

Merci, Nana, o sa-mi iau si eu, Sterimar se numeste spray-ul.

_

10 sapt+

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Certificatul ala constatator cica se ia de la medicul de familie, habar nu am daca e un format tip sau scrie pe o hartie acolo. O sa intreb si de carnetul de gravida.

Sabina, eu am pus mult ser, apa marina si am mai trisat cu Vibrocil, foarte foarte putin. Imi daduse voie medicul si Olynth, insa nu ajuta la nimic.

Rox 11+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Rox, si eu am trisat putin cu vibrocil....dar f putin.
Ti-a dat voie Badiu Olinth? de care, pt copii? daca e voie o sa incerc.De vibrocil ai intrebat? ca mi-e jena sa-l deranjez la tel

Mergi la inceput