Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza eu nu ma pricep dar totusi a crescut si cred ca e bine Iar daca ai progesteronul mic poate asta e cauza si ar trebui sa iei mai mult tratament de sustinere (pe langa utrogestan se mai poate da si gravibinon si cred ca mai sunt). Asta e doar parerea mea.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io zic ca-i de bine. E in crestere, deci e de bine. Se misca mai greu hcg-ul la tine. Eu cred ca o sa fii bine pina la urma.

Despre progesteron nu stiu sa-ti zic, valorile nu-mi spun nimic, banuiesc ca depinde si de laborator. Dar si asta e in crestere, deci iar e bine.

In alta ordine de idei, nu te mai incapatina sa inghiti utrogestanul! Nu stiu cite trebuie sa iei pe zi, imparte-le si tu in doo si introdu-le vaginal. Nu trebuie sa stai intinsa la orizonatla. este suficient sa stai pe scaun, dar mai pe spate asa, ca si cind te-ai relaxa de atita munca . Ideea este sa aiba putin timp la dispozitie sa se absoarba.

Nu cred ca-i cazul sa incepi sa ceri favoruri cind nu ai inca nevoie de ele.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fetelor,
MARUSHKA un eco e in jur de 80-100 RON.depinde si de cabinet.
in ceea ce priveste medicul de fam eu zic ca e bine sa mergi la cine simti tu.eu am trecut printr-o experienta urata cu medicul din cartier si de atunci ne-am mutat la o alta doctorita extraordinar de draguta.
medicul pe care-l aveam era de groaza, daca nu mergeai cu plasa nici nu te baga in seama.
si mai avea tupeul sa se uite in plasa si sa zica :` de asta am da lasa ca inca una nu strica.`eram ca pe vremea strabunicilor cand mergeau la medic c-un litru de lapte.
asa ca eu zic sa mergi acolo unde crezi tu ca vei gasi intelegere.

eu sunt tare emotionata.luni am programare la medic si abia astept sa vad ce se mai intampla cu bb.

afibebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale , scumpo, eu aici muncesc in picioare, ca deocamdata nu mi-am gasit in domeniul meu. De aceea ziceam ca am nevoie de favor, dar cred ca ma pot ascunde putin in toaleta pana se absoarbe, noroc ca sunt f. curate si frumos mirositoare, nu ca in unele locuri in Ro.
Si iau 2/zi utrogestan. Una dimineata si una seara.
Cred ca am sa-l sun pe dr. din Ro. sa vad ce-mi spune.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza, scuza-ma ca ma bag iar dar cum am zis e doar o parere si tu hotarasti cum e mai bine pt tine (impreuna cu doctorul) dar daca totusi ai lipsa de progesteron e f putin 2 utrogestan pe zi, eu am citit ca se iau pana la 6 pe zi pe la mamici mai avansate.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor eu una nu mai rezist.Ce se intampla cu mine nu mananc mai nimic si mi-e atat de rau stau doar in pat cred ca o sa-mi pierd si job-ul din cauza asta dar ce sa facdaca nici macar nu pot sa ies din casa.avem8 saptamani azi si ma rog sa se termine cat mai repede chinul asta si sa ma busur si eu de sarciVA PUP

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Myral sun dr. deseara , sa vedem.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor din italia vreau sa va intreb ceva,si m-ati ajuta mult daca mi-ati raspunde ,mozzarela di buffala avem voie sa mancam? dar prosciuto crudo?Eu am mancat amandoua,dar apoi am intrebat-o pe o graviduta o pritena de a mea care a spus ca atat mozzarella cat si prosciuto crudo sunt interzise in sarcina,iar daca le mananc pot face listerie si/sau toxoplasma sunt foarte speriata..ajutooor
Fetelor nu stie nimeni sa-mi raspunda..[q]

Cristina 10+

Mergi la inceput

Iar imi dau cu parerea. Cristina deci eu stiam ca nu avem voie produse crude(carne) sau nepasteurizate (lactate). Ar trebui sa scrie pe ele daca sunt sau nu facute din lapte pasteurizat sau cam asa ceva. Si chiar daca nu erau indicate asta nu inseamna ca neaparat faci listeria.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by afibebe

are cineva dureri de spate?
oare sunt normale durerile astea de spate? ma chinuie ingrozitor.e drept ca si inainte cand se schimba vremea aveam dureri mari dar totusi mi-e frica.sunt oare de la reumatism sau pot fi de la sarcina?
nu am dureri de burta sau sangerari.doar spatele - mai exact nada ma inbuneste.
abia mai pot sedea.

sper sa imi spuneti si mie parerea voastra.
va pup

AFIBEBE
11+

Mergi la inceput