Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
irlandeza spune:
Ale , sa sti ca asta ar fi o explicatie. Dar dr. nici macar asta n-a stiut sa-mi spuna.
Mai ca as putea sa stau eu in locul ei acolo, ca stiu mai multe decat ea.![]()
Am zis ca mai stau pana in 22.02. sa vad ce-mi spune, si daca zice ca trebuie chiuretaj, atunci vin in Ro. , ca n-am incredere in ce zice.
Mersi mult, esti o dulceata.
Sarcina usoara in continuare.
Noi 2 singurei
sim_stoian spune:
Afibebe, legea spune ca trebuie sa ai 12 luni cotizate anterior datei de nastere a copilului. Gasesti mai multe informatii in OUG 148. Eu implementez un soft de salarii si stiu cum se calculeaza stagiul de cotizare. Daca vrei, iti trimit ordonanta pe PM.
Ale, multumesc pentru raspuns. Intr-adevar, pentru Tutunaru e foarte importanta, mi-a zis de la 10 saptamani de ea. Asa ca am fost ascultatoare si mi-am facut programare la eco.
Pupici pe burtici!
Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe
irlandeza spune:
Ale, daca hematomul a indepartat bebele de pe peretele uterin, e posibil sa se fi prins din nou ? Si crezi ca se poate sa fie afectat.
Ma gandesc sa merg maine la spital ca sa aflu rezultatul bhcg-ului.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Sim ce frumos e bebe. Cam asa arata si al meu la 5 sapt, ca al tau la aproape 6, doar ca era mai alungit.
Noi 2 singurei
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by myral
Fetelor m-ati facut curioasa cu subiectul despre sex oral dar nu il gasesc. Unde este?
Din cauza asta e cam liniste la subiectul nostru?
Myral11+
La "in unul sau in 2 mergem mai departe".
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)]
afibebe spune:
sim stoian, iti multumesc mult pt raspuns si astept pe pm raspunsul tau.sincer mi-e groaza.
oare nu pot sa-mi platesc taxele la sanatate asta ca sa am continuitate?
astept raspunsul tau.
afibebe
11+
roxanae spune:
Va citesc cu nostalgie amintindu-mi ca nu demult am trecut si eu pe aici.Pt. mine a fost o sarcina grea petrecuta mai mult de jumatate internata in dormitor.
Va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi.Pt. Ale - 

Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
Bee spune:
Afibebe, eu nu-s de meserie, deci poate nu-s cea mai in masura a raspund, dar concediul prenatal nu se considera stagiu de cotizare? Oricum tu esti la limita si cu concediul respectiv ai fi ok. Ma mai gandesc si ca ai putea sa lasi cateva zile de concediu pe anul asta pentru cat mai tarziu si astfel sa intri in prenatal cat mai tarziu.
Irlandeza, tin pumnii sa fie totul ok cu bebe, in ciuda problemelor pe care le-ai avut.
Din ce-am citit eu aici, sa inteleg ca eu mai aman vizita la doctor pana trec si eu de 7 saptamani. Adica mai astept vreo 10 zile. Nu mai am deloc rabdare.
In sarcina trecuta am facut mult prea putine analize recomandate de medic. Cand fu vorba de toxoplasmoza, m-a intrebat daca am pisica. I-am raspuns ca am, la care a afirmat "Dar nu stai toata ziua bot in bot cu ea, deci nu cred ca e cazul sa-ti faci toxoplasma). Asa ca in trimestrul 1 am facut cred ca doar glicemia si acidul uric (astea in spital, nu le-am vazut, am aflat doar ca sunt ok)+ analize de secretie. In trimestrul 2 ecografia morfologica de la 20 de saptamani (+ 1 la 15 sapt. din proprie initiativa) si triplul test (horror de problematic, indicatie de amniocenteza). In trimestrul 3, tot din proprie initiativa mi-am facut hemoleucograma si a iesit prost si m-am dus din doctor in doctor aiurea pentru niste probleme. Concluzia mea s i aici e valabil doar pentru mine: cu cat ma caut mai mult, cu atat sigur gasesc ceva in neregula. Acum o sa astept consultul sa vad ce ma apuc sa investighez.
la burtici, ca eu una fug la munte sa ma relaxez 3 zile.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Hazul spune:
Fetelor, am intrat si eu sa va spun ca tot prin ceea ce treceti merita pe deplin si toate sacrificiile pe care le faceti o sa se transforme in euforie cand o sa va vedeti bebeii sanatosi langa voi!
Sa va dea DD bebelusi sanatosi la toate , si sa aveti sarcini fara peripetii. Timpul trece repede si o sa vedeti si voi cat de repede o sa ajungeti sa discutati despre diversificare de mancare si dintzuci
. Acestea sunt subiectele noastre, ale "mamicilor de septembrie-octombrie 2006".
Va mai citesc atunci cand am timp, si ma infior cand vad cum evoluati, asa cum eram si eu anul trecut.
Pupici la toate fetele, mult curaj, capul sus ca o sa fie bine!!!
Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea
devylla spune:
Neata gravidute,
Am prins un mom liber la munca si am zis sa va citesc ca de acasa nu am mai apucat.
Nu ma simt bine.s-au rentors greturile in forta si nu-mi dau pace.In orice mom imi vine sa fug la toaleta.Noroc ca firma e langa casa,ma desparte o usa,macar daca dau la rate,sa dau in toaleta mea
,iar nu ma pot alimenta cum trebuie.Tot astept sa ajung la 12 sapt,poate imi mai revin.Plus ca de doua zile ma chinuie o durere de cap,ma ia ma lasa si uite asa.Si ma simt in cont foarte obosita.Dar trag de mine si mergem mai departe.
Mihaela eu prima oara am fost la 4 sapt si bb nu s-a vazut(transvaginal),apoi la 6 sapt l-am vazut pe bb,cu activitate cardiaca,tot transvaginal.
Irlandeza iti doresc sa mearga bine,si ca bb sa fie acolo.Ale ce a povestit mi se pare f plauzibil.Doamne Ajuta!
Cristina,daca mancarea nu a continut peste crud,sau carne cruda,nu ai de ce sa te temi,eu mananc mancare asiatica zilnic
.Curry daca nu a fost f picant,nu-i bai.Si oricum,o data nu se pune.Mi-ai facut pofta,data aviatoare cand ma simt in stare sa mananc,ma duc si eu la restaurantul chinezesc![]()
Cam astea ar fi noutatiile despre noi.
Nana cum te mai simti?Banuiesc ca nu f bine din mom. ce nu mai scri.Ai grija de tine.
V-am pupat,fug ca e pauza de pranz,yeee!Nu ca as manca,dar ma odihnesc o leaca.![]()
Sabina Y.
9+
japonia prin ochii unui amator