Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Nu mi-a dat voie Vibrocil,a zis sa folosesc Olynth. Din cel de copii, da.
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
cecilia L spune:
Buna.
Lidushka imi pare rau pentru sarcina ta, stiu ca este greu, nu te descraja, totul o sa fie bine, am trecut si eu prin asta.
Slippers76 si Roxana G va multumesc pentru informatii. Joi o sa fac analizele si sper sa iasa totul bine.
Am fost ieri la medicul de familie si aveam tensiunea mica 90 cu 60 parca, mi-a zis sa beau putina cafea dimineata, si probabil o sa dispara si durerile de cap pe care le am de 2-3 zile.In greutate am luat si eu 1Kg de cand am aflat de sarcina.
Terrapin, ma bucur pentru tine ca ai reusit sa ramai insarcinata.Si eu am trecut prin probleme asemanatoare cu ale tale, am obtinut sarcina natural, sunt in saptamana 11, norocul meu a fost ca am schimbat la timp dr. si nu am renuntat nici o clipa la ideea de a avea un bebe. Stiam ca la un moment dat Doamne Doamne o sa mi-l dea, chiar spuneam la cine ma intreba, ca o sa am copilul cand o vrea Doamne Doamne.
Sarcina usoara tuturor mamicile si bebei sanatosi.
cecilia
Carmenita spune:
Ce ma plangeam ca nu am greturi si semne...Lasa ca am acum de nu mai pot dormi. Nu stiu ce s-a intamplat, dar azi noapte nu am inchis un ochi, am avut o stare cumplita de voma si nici nu am reusit macar sa vomit. Nici acum nu mi-a trecut si e ora 12, pic de oboseala, dar mi-e tare rau. In seara asta merg la medic sa imi spuna ce sa fac, ca mie mi-a dat doctorita cand am ajuns la urgenta ca sangeram duphaston, 2 pe zi. O fi de la ala, astea or fi greturile mele de sarcina...
Nu stiu cum rezistati voi, dar eu sunt in concediu medical si imi e rau de nu mai pot.
Ce putem lua pentru greturi? Daca ma duc la homeopat sa imi prescrie ceva, ce ziceti? Ati luat asa ceva in sarcina?
Va pup si sper sa scapam repede de greturi.
7+
Happiness_4_us spune:
Carmenita, eu 4 saptamani umblam de zici ca eram drogata. Mi-a fost cumplit de rau, nu stiam pe ce lume traiesc, iar neputiinta de a voma, ma dispera. In mintea mea ma gandeam ca daca as reusi sa vars macar m-as mai linisti, dar in zadar. Nu am reusit s avars decat de 2 ori si si atunci cu cantec. Am pierdut in greutate mai bine de 3kg, greutate la care sunt si acum, desi de vreo 2-3 zile maninc mai bine, dar tot putin cantitativ.
De fiecare data ma incurajez ca mai am putin pana la 12 sapt cand sper sa dispara cu desavarsire aceste stari, si ma pot bucura de perioada asta frumoasa.
Multa rabdare iti doresc!
Nana,
9+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
De bine ce spuneam ca nu mai am probleme cu greturile...m-am inselat. Ieri dimineata, dupa ce am luat acidul folic, mi-a venit sa vomit. A fost ceva extrem de rapid si de violent, mi-a venit si pe nas de nu mai puteam respira. Noroc ca nu avem usi in casa (ne schimbam usile de interior) si am ajuns in timp util la baie. Scuze de detalii, eu chiar m-am speriat ieri. Azi dimineata am avut doar greturi si o durere teribila de cap. S-ar putea sa imi fi scazut tensiunea prea mult. Eu si inainte o aveam 9 cu 6, deci ma gandesc ca acum e si mai mica. Si cum nu beau cafea...
Sim 10+
Asa creste bebe
Poze bebe
Terrapin spune:
Carmenita, din cate stiu eu, pentru greturi nu se ia nici un fel de pastile, eu in afara de vitaminele Elevit si Acifol, nu iau absolut nimic. Am citit ca trebuie sa consumam multe fructe, legume, lichide...Eu oricum nu pot manca nimic ina afara de salate fructe si lapte...
Si la mine saptamana 7 a fost cea mai cumplita( mi-am luat si eu atunci medical pt ca imi era ft rau)...acum e cava mai bine.
Trebuie sa avem curaj si sa ne gandim ca starile acestea nu vor dura la infinit...
Sper sa-ti fie mai bine!
8+
Bee spune:
Buna fetele.
Lidushka imi pare rau de pierderea ta. SPer sa ajungi curand din nou la Odisee.
MAi fetelor, eu pana nu ma vad cu greturi de sarcina (si din ce stiu eu mai am o saptamana) nu-mi trec saptamana la semnatura. Dupa aceea, promit s-o trec!
Offf, uratele astea de greturi! Majoritatea dintre voi vor scapa, pana sa ma ia pe mine bine de tot. M-au tinut pana pe la 14-15 saptamani. SI au urmat migrenele. Acum vad ca a inceput cu migrene. Si am tensiunea fff mica (9 cu 5 dupa cafea). Dar e bine, ca stiu eu ca va creste mai mult decat vreau eu mai incolo. Despre kg? Ufffff, am destule, slaba n-am fost niciodata, iar ce se spune ca iei mult in ultimele 2 luni, la mine fu adevarat. AM luat enorm in ultimele 2 luni. Abia acum, inainte de sarbatori, dupa un an de cand am nascut am revenit la greutatea dinainte de sarcina. Oricum mi-am propus sa ma tin bine, pana in 5 luni sa nu iau in greutate, iar apoi sa supraveghez bine alimentatia. Daca iar dau iama in dulciuri, e belea.
Conform calendarului chinezesc trebuia sa am baiat. SI baiat ar trebui sa am si acum. Dar eu am deja o fata, nu baiat, deci eroare in cazul meu.
Despre servici. LA mine nu-i problema ca-s in CIC. Insa la sarcina trecuta, m-am inarmat si cu adeverinta de la doctor si cu certificat tip si tzusti la HR. Si se uita femeia la mine ca la masini straine! Nu mi-a pus nimic la dosar, ca trebuiau facute nu stiu ce analize si erau muulte formulare de urmarire a gravidei (la HR? sa fim seriosi!). Am lasat-o balta. Si nu mai spun ca aveam si un loc de munca de risc pentru gravide si etc........Am intrat in concediu mai repede, ca nu se putea altfel.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Morgano spune:
Buna burtici, va citesc de cateva zile deja, insa azi am decis sa ma inscriu pe listuta voastra.
UM 10.01.2007
DPN 17.10.2007
Cluj-Napoca, dr. Zsigmond
(Propun sa trecem in listuta si orasul, pt. cele care doresc sa se stie de unde sunt, uneori ajuta, si stim si noi pe ce lume suntem)
Pitic, dc vine si cuscra Tania care are 7+ sapt in lista aici, suntem 3 de aceeasi generatie la plural.
Am vazut ca suntem 4 gravidutze cu acelasi dpn.
Pico, nu ai mai trecut de loc pe la nov-dec-2005, dar vad ca ai fost ocupata
bravo tie, tare frumos cu 2 fete si burtica.
Nu am greturi deloc, ma simt fte bine, uneori ma mai inteapa sanii, fix ca la prima sarcina.
Sabina, ca am citit de alaptat la tine, si eu sunt pro, sper a doua oara sa reusesc mai mult de 3 luni. Data trecuta a scazut la 3 sapt cand mi-a venit CM-ul, apoi a mai avut 2 scaderi bruste cu oarescari reveniri, insa la 2.5 luni fata mea nascuta cu 3 kg luase vreo 700 gr, deci mult sub limita si plangea de foame. Si Doamne ce de galactogil si nutrinatal plus ceaiuri am bagat in mine. Era chior ca apa, scoteam un max. 70ml din ambii sani, deja pompa era colega mea de suferinta, plangeam pe pompa ca nu am lapte. Asa ca am luat supliment, apoi total pe praf, si dintr-o data si ei i-a mers mult mai bine. Dar repet: a doua oara nu am sa mai merg la 5 zile dupa cezariana la birou, nu am sa lucrez (zic acum) inainte de 3 luni ale lui bb, asa ca sper sa fie altfel.
Idem, sunt PRO nastere naturala, nici asta nu mi-a iesit, dupa 25 de ore de travaliu, dilatatie 4cm, am ajuns pe masa la cezariana, nici Ana nu mai era ok deja, disfunctia colului meu nu mi-a permis sa nasc natural, si nu-mi va permite niciodata, insa m-am obisnuit cu gandul si chiar am luptat mai ales ultimele ore sa nu ajung la operatie, insa nu avea sens, nu as fi nascut natural nici in 10 vieti, vba medicilor.
Cam atata despre mine, nu ma apuc sa ma laud cu Anutzache sa nu va plictisesc, va doresc sarcuini usoare si bebelusi sanatosi, restul vin de la sine.
Ripley
4+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
alina m spune:
buna burtici,
vin si eu printre voi
um 07.12.2006
dpn 13.09.2006
desi am mai citit, nu am scris nimic pana acum pt ca am avut o experienta neplacuta si imi e frica sa ma mai bucur acum
am o mare rugaminte, cine ma poate ajuta sa-mi spuna ce 'cheltuieli' implica un cerclaj (il va face dr. marinescu de la spit. Panait Sirbu - red ca e fostul Giulesti, nu stiu bine pt ca eu sunt din Galati)
alina si puiu' 10+
lidushka spune:
Buna, fetelor! va multumesc pentru gandurile voastre!
Nana, Bee, Mandarinutza, Nature, Myral, Danielle, Berarpiri 
la toate gravidutele, bebi sanatosi si sarcina usoara!
sper sa ajung cat mai curand la ODISEE