Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rechinuta spune:

PROGRAM REDUS - BINE DE STIUT!
Fetelor,

Exista legea OG158/2005 modificata in 299/2006 care spune ca medicul iti poate recomanda reducere de program timp de 90 zile calendaristice si firma e obligata sa te plateasca 100%.

Eu sunt insarcinata in 15 saptamani si am fost la medicul meu ginecolog si i-am explicat ca stau 9 ore pe scaun la servici si a fost foarte draguta si mi-a dat reducerea de program de 6 ore, asa ca muncesc de la 9-15.00 si firma imi plateste salariu intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma bucur ca v-a placut site-ul...eu tot femeie,dar cred ca deaia sunt si asa "prea feminista" cum zice sotul.da dar el a fost femeie vraci.tot timpul i-am zis ca in alta viata a fost femeie si nu ma credea.e prea dragalsh cateodata...
simo scrie de vreme,orice numai sa scapi de moderate....
mioara nebunatico....chiar te-ai dezlantuit!.
va dati seama ce o sa mai povestim cand primim undele verzi de la dr,hormoni si prunci...
nma bafta la invatat.iti trimit pm dupe ce il activezi.la setari mesaje sau la profil personal nu mai stiu pe unde se activeaza,dar te prinzi tu.

alina 16+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

eu am fost designer in Rusia, iar iubi gropar in India

Simona 14+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Burticutze, ati fost bestiale!
Subscriu la ce au spus burticutele cu experienta ... faceti din alea 6 saptamani de interdictie de dupa nastere cel putin 10 sapt. ... si daca ati mai fost si cusute sigur o sa aveti senzatia (o sa fie doar in capul vostru, dar o sa fie) ca simtiti cine stie ce pe acolo si iar o sa vi se taie pofta. De nopti nedormite si o oboseala continua nu mai zic.
Asa ca profitati acum daca puteti ... eu stiam ca in primele 3 luni de sarcina poate sa dauneza, dupa avem verde.

Bine ati venit burticute noi! Sarcina usoara si bb-i sanatosi!

Imi pare rau ptr. burticutele cu probleme! Toate cele bune si insanatosire grabnica! Sa auzim doar de bine!
Multa sanatate si ptr. piticii bolnaviori!

Cris al meu a facut varicela, e pe sfarsit acum. Si din fericire am anticorpi ptr. ca am facut-o ca copil. Deci la noi totul ok!
In afara ca ieri seara s-a aruncat fi-miu in joaca pe burta mea ... am zis ca-mi ies ochii din cap ... iar "Omuletzul" s-a potolit putin, cred ca s-a speriat de prima bataie luata de la fra-su! ;)
Pupici pe burtici! O zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna tuturor . Foarte tari discutiile pe acest forum . Ma bucur ca suntem mamici cu mintea deschisa si putem discuta problemele pe care le intampinam asa cum sunt ele fara susoteli . Nici eu nu prea am chef se sex , desi nu avem interdictie . Uneori incarcam metoda filmelor XXX . Imi mai da un pic de elan . Fetelor cu prea mult chef si nu aveti voie nu ati dori sa facem schimb ??? Voi sa ne dati cheful vostru de sex si noi va dam in schimb lipsa noastra de libido . Ce spuneti ???

tuturor

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

[green][font=Comic Sans MS]Buna seara fetelor!

Viata sexuala? HMMM...Acum, saracu sotul, [b]vai palmele lui
, ca la cat imi e mie de greata, nici macar in acest sens nu-l pot ajuta.

Andra14+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Eu nu am inteles, la ce te-ai referit?

Buna dimineatza si de la mine. Fetelor azi ma simt mult mai bine.

Pup fetele, pe Nikole in special si ii urez sa nu mai fie suparata ca toate trec.

Bun venit fetelor noi inclusiv lui Simo care are nick nou. Baga simo repede 10 mesaje unul dupa altul.

Fetelor fara interdictii la sex, lasati fricile si sariti pe ei. Va zic eu ca pofta vine mancand (nici eu nu am chef daca stau si ma gandesc) si dupa ce nasteti se duce tot cheful, doar oboseala si va gata, va trece tot. Referitor la oxitocina e adevarat ca poate provoca contractii insa in lunile mari (dupa luna a saptea mie mi-a recomandat doc la sarcina trecuta sa o fac cu prezervativ). In plus citeam aseara in cartea mea ca orgasmul mamei il face foarte fericit pe fat, el nu stie ce se intampla in timpul actului sexual deci nu va faceti griji.#

Hai ca am vorbit destul despre sex, o sa ziceti ca sunt obsedata, insa va zic pt ca stiu cat de nashpa e dupa, cate griji o sa aveti ca se duce naiba viata sexuala. Eu data trecuta am practicat pana in luna a opta cand a zis doc ca e timpul sa fim cuminti.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Antoanela, maioneza a fost vegetala, din aceea la borcan fara oua si fara praf de oua. Nu e cea mai sanatoasa mancare posibila, dar a pus doar putin si a fost OK.

Mioara, o sa incerc sa scot sarmele de la sutiene, oricum nu mai pot purta ceva care sa ma stranga. La inceput am purtat sutienele acelea triunghiulare de la costumele de baie . Sper ca cei de la Victoria Secrets sa-mi trimita comanda inainte de a-mi ramane sutienele mici si mai sper sa se potriveasca marimea pe care am ales-o.

Nikole, multa bafta si putere sa te lupti cu birocratia de acolo

Carla, 19+

Mergi la inceput

Cand ma refeream la prezervativ in luna mare m-am exprimat gresit. Este vorba de ejacularea barbatului care produce contractii, la fel ca si oxitocina. Sunt femei care fac chestii cand ajung la termen ca sa nasca mai repede.

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare tot mai intima: mai este cineva in situatia mea, am sfarcurile retrase, adica ele niciodata nu au iesit inafara ca nastureii (alta comparatie n-am gasit) si nici la supt nu prea ies. Sau la frig sau altceva. Sunt efectif plate, ca la fetitele mici. Nu sunt inestetice sau altceva doar ca imi fac su eu sperante ca poate am lapte de data asta si nu stiu cum sa le pregatesc. Mai este cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna fetele,

Super subiect ...sex-ul. Eu nu am avut nici restrictie dar nici chef asa ca iuby meu nu a facut altceva decat sa se invarta pe langa mine in speranta ca doar, doar mi-o veni cheful

Bine ai venit greierash, sarcina usoara si un bebel frumos.

Interesanta abordarea Rechinutei cu privire la scurtarea programului. Cred ca ar trebui sa o punem majoritatea in practica si sa ne intalnim pe undeva la un pahar de barfa dupa program.

Va pup

11+

Mergi la inceput