Am nevoie urgent de u produs de la BUBURUZA si mi se spune ca a expirat licenta.va rog multa remediati problema.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
Oooof!!! Imi cer scuze, chiar daca nu este 100% vina noastra, a Buburuzelor. Nu este expirata nici o licenta, este o eroare de certificare SSL - ce-o mai fi si asta... asa mi-a explicat IT-ul
Cei de la firma de web-hosting, care trebuie sa instaleze nu stiu ce, imi tot promit ca lucreaza la ea... Dar cam incet!!! Tocmai le-am scris inca un mail.
Poti face comanda si telefonic la 031.104.7303 / 031.104.7304 de luni pana vineri intre 9 si 18.
multumesc mult!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
quote:Paiii... avem cateva produse si pentru copiii mai marisori. Jucarii si carticele. Si o sa tot crestem si ca dimensiuni, si ca numar de produse, si ca target pe varste. Asta a fost formula de inceput, atunci cand am relansat magazinul. Iar unul din obiectivele noastre pentru urmatoarele luni este exact acesta: sa introducem in magazin si produse pentru alte varste...
Originally posted by tlaura
Am si eu o nedumerire: de ce aveti numai produse pentru bebei si copii mici?
Laura, mama lui Andrei