La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

am uitat sa va rog sa o votati pe shalini la concursul 2006 in imagini. si aparatul il folosim la intalniri.HAI SHALINI! HAI SHALINI!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Gata eu am votat. Puntaj maximmm!

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am votat ! Hai Shalini !

Mergi la inceput

Apropos de poze, am actualizat albumul de fotografii cu cateva poze. Va invit sa vedeti daca aveti timp. Pupici!

http://new.photos.yahoo.com/ciristina23/album/576460762390329311

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am vizionat pozele ! Super dulce zambetul baietelului tau, Cristina ! Spunea Viorica ca azi e prima ta zi de lucru !? Unde lucrezi ? Cum este ?

Mergi la inceput

Laura...inca nu am inceput. Azi m-au sunat sa ma anunte ca se amana pe miercuri deoarece nu a venit oferta de la resurse umane. Astept sa vad cum va fi miercuri si va povestesc atunci. Sunt un pic dezamagita de amanarea asta....imi doresc foarte mult sa intru din nou in campul muncii deoarece simt ca nu-mi mai gasesc locul acasa, oricat ar fi de placut sa-mi petrec timpul cu puiutul din dotare

Razvan

Mergi la inceput

Helooooo ...... hai pe prima pagina cu voi!

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

mua! nu stiu cat de mult imi diresc sa castig aparatul! imi doresc ca POZA MEA sa castige pentru ca buna mea mea e cea mai frumoasa din lume si shalini o iubeste mult. a nascut 11 copii, are tot felul de medalii de mama eroina si sa stiti ca este o femeie si jumatate! multe ar trebui sa fie ca ea! va pup!pacat ca nu pot sa votez de mai multe ori!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Buna dimineta..... haidetzi la ocafea, un ness, va dau ce vreti...numai haideti pe prima pagina!

Eu imi iau micul dejun in fata calculatorului si cafelutza, pentru ca Razvan e la mama. De obicei nu pot sta la birou din cauza lui. Mai scriu o fraza iar plec, mai revin si scriu alta.. ceva de genul asta. Si na... acum imi fac de cap.

Nu a mai venit nimeni cu idei pentru 8 martie? Pai tre sa ne hotaram rapid ca acus vine 8 martie si n-o sa mai putem face rezervarea!!!

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hai...buna seara..deja...
Ce activitate pe-aici...
Toata lumea pe la munca, banuiesc

Cristina, maine incepi munca? Bafta!

Eu nu stiu ce sa zic in legatura cu 8 Martie...aranjeaza si colegele de serviciu o rezervare, si prietenele mele... si nu stiu cum sa ma impart. Cred ca o sa impac si capra si varza si o sa ies cu sotul din dotare. Chiar nu stiu...

Mergi la inceput