La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

Cookie, acelasi lucru am si eu. exact cum ai tu, inclusiv asigurarea de sanatate. n-am folosit-o inca pt ca nu a fost nevoie dar deocamdata, slava Domnului!
Eliza, eu nu sunt consultant si nu stiu atat de multe despre asigurari, am spus doar asa ca o informatie deoarece am fost contactata de consultantul meu de asigurari cu privire la cei 2% din asigurarile de stat care vor merge la companiile private de asigurare.... ceva de genul asta si ma gandeam ca ar trebui sa fim bine informate asupra companiilor de asigurari mai cunoscute. Repet, nu am informatii atat de exacte ca tine si nu trebuie sa ma critici.
Azi merg la ora 10 la o intalnire si voi vedea despre ce e vorba mai pe larg.
WE PLACUT TUTUROR!

Viorica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
asigurari nu am sa imi fie rushine, despre Fun Science nu stiu nik, iar sa imi fie rushine

Korrina sa iti mearga treaba! desi stiu ca exista concurenta in domeniu, cem mai avantajos e sa te apuci de produktie publicitara, desi investitia e mare.

Rox bine ai venit.

Cookie nasol cu bolile astea la copilashi, examen dau pe 18, deci mai am pana atunci si sincer nu as da spaga ca e destul de mult dar ... tu probabil ai avut norok ca eu in 90% din cazuri am auzit numai de persoane pikate.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura unde esti ca ni s-a umplut pampesul????

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Subiect nou cap 33

Mergi la inceput