La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Bonjour !!!!

La multi ani lui Andrei- Bogdan!!!!!!

Unde-i vremea superba ce am avut-o in weekend ????

Intamplator am dat peste urmatorul link. Faptul ca Alex este din acelasi oras cu noi poate va indeamna sa-l ajutati cum puteti si voi :
http://alexbadache.trei.ro/index.html

Va pup si numai bine!!!!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Cecilia ti-ai pregatit bagajul?parca maine plecati,nu?drum bun si sa ajungeti cu bine.pa pa

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut la fete!!!
Avem mare eveniment in familie: dupa multe luni de dormit cu mami si tati in patul mare, Dragos doarme de vineri in patutul lui fara sa se trezeasca noaptea deloc. Sper sa tina minunea mai mult de 3 nopti
Sambata a facut Dragos www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070324&ctime=141443" target="_blank"> curatenie . Tot aici mai sunt filmulete de la www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070324&cimg=0" target="_blank"> baita si www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070324&cimg=0" target="_blank"> joaca dinainte de culcare .
Lia te-s sunat d-na respectiva?
Va pup!!!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Salutare tuturor! Cam slabuta miscare, fetelor. V-ati apucat de curatenie cumva? Am ajuns pe pagina 4!? Cum stati cu pregatirile si unde plecati de Paste? Spor la treaba si multa sanatate la puiuti!A mea tuseste , ii curge nasul si nu stiu ce sa ii mai dau. A avut si gatul rosu, i-am dat Ampicilina suspensie , un flacon de Mucosolvan, iar acum ii dau Fluimucil ,poate o mai lasa tusea. De muci am cam scapat.Poate s-o mai incalzi vremea asta ca m-am cam saturat de haine groase. Vreau sa vina vara.........................!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

am intelse ideea, deci sa dau spaga

Alina vizionat Dragos, super simpatik la fugareala dupa baie heheheasa patim si noi.

Mir3lly si noi muci de vreo 2 saptamani si am zis ca am scapat da azinoapte iar nu a dormit ca avea nas infundat.

Eu nu m-am apucat de curatenie, in we asta bat covoare, spal geamuri .... da nu am nici un chef :(. de plekat nu plekam nicaieri, acasa cu plodul sau mai bine zis in vizitele obligatorii

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

'neata!
Fetele, slabuta activitate pe aici! Toata lumea e ocupata cu serviciul sau cu curatenia de primavara, sau, daca nu, macar cu muci si batiste...

Eu am intrat sa-mi jelesc aici masina de spalat! Ieri dimineata si-a dat duhul...am gadilat-o, am mangaiat-o, i-am cantat, i-am spus si bancuri...tot n-a vrut! Acum il astept pe nenea doctoru' sa vaza ce tratament ii da, daca i-o da, daca nu o s-o interneze la "spital" pentru investigatii mai amanuntite. Tare mi-e mila de ea, iar de mine nu va mai povestesc, mi se rupe sufletul!!! Si e a doua oara cand o reparam in 5 sau 6 ani, nu mai stiu exact de cand e. Dar nu vreau alta noua pentru ca, din cate stiu eu, inca nu s-a inventat una care sa puna si rufele pe sarma! Si eu am zis ca n-o schimb pana atunci!! Io asa zic, sa vedem ce parere are si ea...

Gata! m-am jelit destul!
Pupici!

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca voiam sa intreb daca mai e valabila legea aia cu 100 de euroi pentru fiecare zi la plecarea din tara.Sper ca ati inteles la ce ma refer.Stie cineva? Roxi, tu ai fost plecata de curand, numai sa intri pana plec eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Fetelor care aveti rabdare si putin timp sa-mi explicati si mie cum sa pun cateva poze din album ca nu ma descurc deloc.Pe baza sotului ca-mi arata...de 2 sapt.tot maine si maine...ca are mai mult timp.

elena

Mergi la inceput

hehehe, puiut, io de vreo doi ani ma chinui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Eliza imi pare tare rau de masina ta spalat; cred ca e vreun "virus" ca nu esti singura care astfel de probleme.
Cat despre pus pozele pe forum....Aveti un cont pe yahoo sau webshots ? Daca da, deschideti-l la o poza anume, da-ti sign out, apoi copiati linkul pozei si ii dati paste in mesajul de aici.
Sper ca am fost de clara, daca nu intrebati-ma sunt pe aici.

Mergi la inceput