La noi la Galati sa veniti ! (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna dimineata fetele,haideti la o plimbare .
E asa frumos afara!!!
Eu ma duc sa imi iau puiii de la mama si mergem sa ne plimbam putin.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si au inceput si copacii sa infloreasca! Pe faleza sunt cativa

Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

!!
Daca la voi este primavara aici(Vegas)a inceput varaaa,cu niste calduri de aproape 30 celsius.
De abia astept sa vin sa mai gustam si noi un pic de primavara(cu stranuturi ,ochi rosii, d'ale alergiilor),dar mai bine decit caldura asa mare.
,va doresc o saptamina cit mai productiva...cecilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
azi si maine ne mai bucuram de primavara ca de miercuri ploua cu tunete si fulgere si se raceste :(.

Cum ati petrecut we?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua la fete!!!

La multi ani copilasilor care s-au sarbatorit zilele astea!!! Imi cer scuze ca va urez asa tarziu.

Lia daca mai esti interesata de bona sa stii ca am gasit una pe la vreo 46 de ani, sta in M19, dar nu e o problema pt ea sa vina pana la tine. Daca vrei sa o contactezi da-mi nr tau de tel sa i-l dau sa te sune.

Si cum ma asteptam nimeni nu mi-a zis nimik ieri. Chiar a-ti uitat ca a fost ziua mea???
Va pup!!!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Alina la multi ani! chiar am uitat da te uram azi sa fii sanatoasa si nu trebuie sa te superi ca am uitat si noi trebuia sa intri ieri sa ne amintesti

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Pai ieri n-am fost acasa, mi-am facut de cap pe la Bucuresti.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani Dayssy !!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita !

Multumim si noi din nou pentru urari.
Intradevar e superb afara, pacat ca pe Daria trebuie s-o tin in casa.
Avem si cateva poze de la petrecerea de sambata; invitati au fost doar cei ce au facut varsat de vant ! Dupa cum vedeti prietena dariei s-a imbolnavit si ea (doar sunt in aceesi clasa la gradi ).

Gaby multumesc pentru explicatii; Si Balbina e "vinovata" ca mi-a iesit tortul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

O saptamana frumoasa la fete si profitati ca vine frigul. La mine sunt acum 3°C si ploua,fata de 20 vineri si 18 sambata.

Laura
, vazut poze de Dariuta, scumpe foc fetele si tare dibace la aranjat camera.
Eu am o intrebare, asa...cine a zis ca la varicela trebuie tinut copilul in casa? De ce? Ca sa nu dea si la altii? Altii i-au dato si ei nu? Bon, eu asa vad lucrurile si sincer aici nimeni nu se jeneaza sa scoata copilul afara cand are varicela, drept pt. care si eu l-am scos pe Seb cand a avut.

Voila!
Pupicei!

PS. LA multi ani Dayssy si nu te supara, dar si fetele si-au facut de cap ieri prin oras ca fuse frumos afara!

poze si iar poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor1
Stiti cumva vreo sala de tae bo?Si care sunt preturile?
Mersi!

Mergi la inceput