Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 24
savarina spune:
Carmi si Giulia va doresc sarbatori fericite si linistite !
Cine va papa cozonac ?
Giulia ma recunosc foarte bine in ultima ta postare
!
Eu azi pap supa la greu si parca am stomacul gol golut desi e plin de supa.
Sa nu va faceti de cap prea tare ca imediat va provoc la un raport asa ca dupa sarbatori !
Pupici la fete si rabdare si vointa pentru abtinere de la bunatati!
Va doresc si un
darnic!
Melody spune:
In sfarsit am si eu un pic de timp sa intru sa mai comunic un pic cu voi.
Dar in primul rand as vrea sa iti urez drum bun si sedere placuta in Ro, carmi si tie Julia vacanta placuta!
Sa reveniti dupa cu raportul.
Nici eu ne prea pot sa spun ca am dat cine stie ce, doar asa cateva sute de grame....![]()
Dar nici eu nu ma las, ca vine vara, si vreau sa fiu subtirica din nou....![]()
Acum fug la cumparaturi, sa ma mai innoiesc cu ceva haine...(e si asta un sport,nu? La shopping ma refer)
Ne mai "auzim"..by now
Io is cea mai tare din parcare...
giulia71 spune:
Hai salutare,
Iaca si eu pe aici, vad ca nu ati prea mai intrat!
Nu are sens sa va spun ce prostii am facut,caci cred ca va imaginati, am papa de toate!
Spre bucuria mea, nu prea s-a pus si prietenii mi-au spus ca am mai dat jos, ceea ce m-a determinat sa fiu mai ponderata la mancare!
Acum sunt hotarata sa o iau de la capat, voi ce ziceti ma acompaniati?
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
Buna fetelor , ma bucur sa va revad dupa atata amar de vreme ! Nu stiu din ce motive nu reuseam sa va "prind" , subiectul nu mai era vizibil si a trebuit sa plec un timp destul de lung la neamurile sotului in Italia , unde am petrecut vacanta de Paste si ne-am simtit bine ! Iar in ceea ce priveste WW
am avut si merite
dar si mici deceptii uneori
din pacate ! Dar am reusit sa indrept din nou carma corabiei spre tzelurile WW si acum navighez linistita ! Tin sa va anunt ca am pierdut/total 12 kg din 12.02.07 si pana-n prezent
! Oricum sunt tare multumita
Sper ca si voi aveti vesti bune si ca totul decurge excelent si ca "la vie est belle" ! Va astept cu dragt si dor sa veniti si sa-mi impartasiti si mie "step by step" derularea WW
!
Va
pe toate
!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
aileene spune:

...ce pacat ca nu mai e nimeni 

Aileene...Alexandre...
amintiri
giulia71 spune:
Aileene
stai nu mai plange ca am ramas eu, dar cum am vazut ca n-a mai intrat nimeni aproape renuntasem:((.
Eu sunt bine, am tinut o arecare dieta dar nu asa ca inainte de Paste.
Te felicit pentru kg pierdute!!!!!!
Bravo !!!
Mai doresti sa mai slabesti sau te opresti aici?
Hai scrie-mi!
Daca tu mai continui te sustin si eu!
Pupic
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
Giulia draga , ma bucur mult sa te "revad"
, gata mi-am sters lacrimile multumita tie ! Iti multumesc ca mi-ai raspuns draguta
E pacat sa dispara entuziasmul nostru pe care nu cu mult timp in urma (defapt) il aveam toate impreuna ! Oare ce s-a intamplat ? Sper ca fetele sa revina asa ca si tine si sa continuam impreuna "batalia"...ca unde-i unu' nu-i putere...unde-s...mai multi puterea creste
...!
Multumesc ptr felicitari , dar nu mi-ai spus cate kg ai pierdut ? Chiar daca ai mai sarit un pic calu' sigur nu le-ai luat pe toate inapoi nu ? Ca si eu cu Pastele m-am cam lasat de vreo cateva ori
dar tot le-am venit de hac...dupa
M-ai intrebat daca vreau sa pierd mai mult de atat ? Bineinteles ! Dar voi merge "tiptil-tiptil" ptr ca eu am o sansa de-a face sistemul "yoyo" si daca slabesc prea mult le iau repede inapoi , pe cand cu WW nu e acelasi lucru ,prefer sa le dau jos incet si sa fac o stabilizare ! Am observat ca acest regim imi convine cel mai bine , dintre toate pe care le facusem inainte , mi-era foame sau ma durea rau capul si nu rezistam , pe cand cu asta n-am treaba , m-am obisnuit si sunt f "comoda" cu WW !
Ma bucur ca mai esti p'acilea si sper din suflet ca restul fetelor sa revina , daca se afla cumva prin zona
!
Te
si astept vesti bune si de la tine , spune-mi ce mai faci ? Ce-ti mai face smecherasu' de Calin
!
Celorlalte fete le trimit si lor cate un
cu drag si sper sa ne revedem 
Aileene...Alexandre...
amintiri
savarina spune:
Ies si eu de dupa canapea!
Vreau si eu sa slabesc 12 kg.
Eu am slabit ca mi-a fost baietasu bolnavior, o enterocolita si apoi le-am pus la loc si am cate aveam cand am inceput sa slabesc impreuna cu voi.
Da vreau sa dau jos cat mai multe kg da nu aveam cu cine sa ma antrenez.
Ce bine imi pare ca ati aparut!
Carmi iesi de dupa canapea si spune-ne cum mai stai cu kg.
Cate o
pentru fiecare !