Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare fetelor,
aileene, multa sanatate si insanatosire grabnica!
ce faceti?
eu bine, bine si cu moralul ca am ajuns sub 65, nu e cool!
o pereche de blugi imi vin de acuma tare lejeri si sunt super bucuroasa!
azi imi fac de cap, mananc mai putin ca-s singurica pana diseara la 5!
cred ca voi papa laptic cu cereale si ceva racituri (branzica slaba)
voi, ce faceti?

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Aileene sanatate multa !
Eu ma tin tare pe baricade, am trecut pe ridichi , ceapa verde si salata de varza rosie si telemea si piept de pui la aburi.Pentru azi mai am numa 3 punctisoare si atat dar voi papa cartofi la aburi cu o salata verde cu ridichi si ceapa verde mneam mneam.
Bravo Giulia71 pentru reusita , in concluzie de cate kg ai scapat?
Pupici si sa stiti ca mai tine lumea WW da nu scrie la noi. Am depistat o colega de breasla la subiectul "un nou stil de viata", nu o cunosc da zicea ceva de puncte la colegele ei de suferinta in ale slabitului.
Spor la slabit

Mergi la inceput

Savarina , pai am plecat de la 66.500 si acum am 63.900, nu e mult dar pentru mine e "ceva" care ma bucura enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Giulia71, aproape 3 kg nu sunt chiar putine date jos , eu zic ca e bine si tine-o tot asa!
Feteleeee unde ati fugit?
Aileene, sper ca nu esti bolnavioara ci doar foarte ocupata .
Eu nu mai am vointa si voiam un pic de sustinere , chiar si o numai sa imi revin .
Giulia71 oare am ramas numai noi doua?
Tu cate kg mai vrei sa slabesti ca sa stiu cand raman singurica?
Oare numai eu mai sunt asa ?
Nu ma ingras ce e drept da nici nu prea slabesc , stagnez.
Cine imi da si sa stiti ca nu sunt masochista.
Pupici la toate ww-itele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Va tzucalesc tare de toooot si va multumesc ptr urarile de sanatate , acelasi lucru va doresc si eu la randul meu la toate si cat mai multe kg date jos !
Hai mai Savarina las ca te vei cuminti si tu , nu-ti fa griji ! Te luam de manutza , nu te lasam noi , da ?
Vad ca parcursul e frumos , Giulia bravo , felicitarile mele calduroase ! Ma bucur ca intri cum vrei tu in pantalonashii tai de odinioara ! Bravo tot asa ! Ce placere pe capu nostru cand mai intram in cate-o hainutza uitata-n coltzishorul sau nu-i asa ? Si ce bine ne simtim , lejere , zvelte si evident frumoase !
Eu sunt mai bine , cu WW ma inteleg de minune ! Fac sport si piscina cand mai am un pic de timp liber , cand nu nu ma oftic ! Sunt tare ocupata de nu-mi vad capul de treburi , vine sora-mea din Italia de Pasti si am si facut cateva lucruri prin casa , am schimbat tapetul ca mi-l zgariase matzul si tare urat se vedea ! Dar sa vedeti ca nu i-au trecut , e un impielitzat rau de tot , il zgarie si p-asta nou , sa mor de ciuda , nu alta
Va pe toate cu drag si va doresc o seara minunata ! Mai vin eu cand am timp , nu va uit

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Hop si io!
Aileene, spor la treaba si spor mare la WW!
Savarina, nu te dezamagi, tine-te in continuare si rezultatele vor aparea cu siguranta.Mai stii ce suparata am fost eu acum o saptamana ca nu reuseam sa scad sub 65 si uite surpriza a venit!
Melody, nu prea ne servesti cu prezenta, eu oricum contez si pe tine si te asteptam cu drag la raport!
Io, io..nu-sh ce-i cu mine, n-am putut manca mare lucru de doua zile, imi e o greataaaaaaaaa!
Nu va ganditi la prostii ca au venit si rushii si deci greata cu e cu oki, desi mi-ar fi placut!
Drept pentru care am mancat mai putin si ceva foarte usor cereale cu lapte, mere si biscuiti dietetici!
Ah, si imi e somn! Dar somn de dorm pe mine..
Asa ca nu am timp de prostii cu mancatul ca dorm!
Hai va pup si ne tinem de treaba da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...si eu care ma gandeam ca va gasesc la alt capitol...
Fetele, nu am mai intrat in ultimul timp, ca in afara de un kil necajit nu s-a mai intamplat nimic frumos...a se citi ca stau prost cu adunarea
Noi plecam in Romania, va las cu bine si sa ne ´revedem´tot cu bine, Paste fericit si bafta la nedepasit puncte !!!
Va pup pe toate.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Carmi, sedere frumoasa la Romania si noi plecam sambata dimineata, uraaaaaaa!
Ne tine de treaba dar mai usor asa in sensul ca kg se duc tare greu:(.
La mine siu , e din cauza lipsei miscarii si mai nou a rushilor!
Ieri n-am putut manca mare lucru si vad ca azi m-am trezit la fel cu inapetenta, sper sa-mi vina cheful de masa mai tarzu.
Va pup pe toate si numa bine!
Sa nu uit , de duminica nu mai intr nici eu vreo doua saptamani, sunt in vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Giulia Carmi va doresc inca de pe acuma
un PASTE FERICIT si drum bun in RO dragelor ! Vin si ioooooooo ! Nu-i nimic , imi va trece ca-mi vine sorutza mea din Italia la noi ptr o saptamana , youpiiiiiii sunt fericita , va fi cu noi de PASTE !
.....Giulia nu-ti fa probleme , cand ne vin rushiii nu prea merge , dar dupa vei vedea cum vei simti ca te topesti
O seara frumoasa iubitelor si cate un la fiecare

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Merci frumos de urari!
Paste fericit si cu multa sanatate si voua!
Da, asa e nu prea merge..iar stagnez!
Da, nu-i nimic ca m-am invatat, o sa se duca dupa!
Aseara am dat si io iama intr-o milka cu lapte si biscuiti, da credca se iarta ca mi se intampla de doua ori pe an sa papa ciocolata, ca mie nu imi place.
Nu ma omor dupa ea!
Azi sunt din nou la rejim si nu ma las domle, nu ma las!

Mergi la inceput