Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 12
madaluta spune:
Am auzit k la de Cristuranu programarile se fac numai lunea in jurul orei 9 .Este adevarat? Daca da, sa mentionati la inceputul listutei...
O prietena de-a mea a sunat si a primit acst raspuns...dar mie nu imi vine sa cred k este chiar asa..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
dandusa spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am auzit k la de Cristuranu programarile se fac numai lunea in jurul orei 9 .Este adevarat? Daca da, sa mentionati la inceputul listutei...
O prietena de-a mea a sunat si a primit acst raspuns...dar mie nu imi vine sa cred k este chiar asa..
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
Eu stiam ca poti face programare pentru saptamina in curs.Deci daca suni vineri sa faci programare pentru luni...,te roaga sa revii luni ,pentru luni...Este asa de aproape 6 luni...Mie chiar mi-era teama ,ca n-o sa reusesc sa ma programez in stilul asta...,dar n-a fost asa...,de cite ori am sunat,m-a programat a doua zi sau chiar in aceiasi zi...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
dandusa spune:
Madaluta,
Am uitat sa specific...,neuronul...,bata-l vina...,nu stiam ca trebuie sa suni luni la 9...,poate asta este de curind...,ultimul control l-am facut acum doua luni de zile...,poate s-a schimbat intre timp...
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa Mamici din C-ta
jojo_miha spune:
Da fetelor asa este,daca doreste sa intri la o consultatie la d-ul Cristurean cel mai bine suni luni ca sa fi sigura ca intri in saptamana respectiva,mai ai noroc si marti dimineata.
madaluta spune:
mav:ma bucur k ti-a placut.Ce ti-a spus? Ti-a dat liber la facut bb2?
poze Darius
Slideshow botez Darius,
mav spune:
Buna dimineata!
Madaluta, da, desigur! Chiar am avut ovulatie si luna asta, cu acelasi ovar. Asteptam vesti bune....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by mav
Buna dimineata!
Madaluta, da, desigur! Chiar am avut ovulatie si luna asta, cu acelasi ovar. Asteptam vesti bune....
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Bravo;si noi asteptam vesti bune de la tine!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by mav
B Chiar am avut ovulatie si luna asta, cu acelasi ovar. Asteptam vesti bune....
Se poate sa ovulezi cu acelasi ovar? Eu stiam ca odata cu unul, a doua oara cu celalalt, credeam ca alterneza...
Noutati nu am, sunt ziua 10.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
mav spune:
Kris, cica se poate sa ovuleze acelasi ovar si cateva luni la rand. Asa cum este posibil sa ovuleze si ambele ovare in aceeasi luna. Depinde de cat de maturi sunt foliculii.
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am luat si noi rezultatele la spermograma si spermocultura facute la Biotest si nu stiu ce sa mai cred. Spermograma arata mult mai bine, de ex. nr./ml este de 28 mil/ml si in oct anul trecut (la Synevo) 22 mil/ml, forme normale 50 % acum -anul trecut doar 10%. Cea mai mare dif. mi se pare la mobilit.: acum :80% mobili, din care 33% mobilit. maxima, iar anul trecut 25% mobili si 75% imobili.
Ar trebui sa ma bucur insa nu stiu ce sa cred, s-o fi imbunatatit ceva sau sa fie chiar asa diferente intre aceste doua laboratoare? Poate conteaza si faptul ca acum a recoltat pe loc si poate proba a fost lucrata mai repede.
Iar ref. la spermocultura, nu stiu ce sa cred, scrie doar atat: prezenta flora bacteriana polimorfa. Mi se pare cam putina informatie.
Imi pare rau ca n-am intrebat direct la laborator ce inseamna asta, m-am grabit sa plec, dar Mamacita, te rog, poate ma ajuti tu!
Oricum, nu putem face inca o spermograma la Synevo pt. comparatie, din cauza programului lor de primire a probei
Scuze ca m-am lungit cu atatea detalii, dar vroiam si parerea voastra.
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un