Nazbatii la 1 anisor
Raspunsuri - Pagina 2
loren@ spune:
Rate...baloane la gura...maturica...clesti...pat ud fleasca...stiti cind e Bia cea mai fericita? Cind o intreb daca ii put picioarele! Mi le da imediat sa le miros si daca zic "ptiu ce put" e in culmea delirului! Partea proasta e ca si in vizite da la verifica din oficiu picioarele la mirosit tuturor celor interesati!
AUSTRIA 2007
acina spune:
Nico super fazaaaaa
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
dana_ene spune:
Cata !
Alta faza...
Se cocoata sus pe canapeaua de langa televizor si cand ti-e lumea mai draga apasa pe buton si-l inchide, apoi iar il deschide... iar il inchide... si e in culmea fericirii.
Asta pana ajungem langa ea si o dam jos.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alin@ spune:
Si am uitat sa va zic de streaptease-ul lui Ayan: isi scoate mereu pantalonii si ii flutura intr-o mana mai ceva ca un stripper, asta cu un zambet de cuceritor si mai ales cand este cineva in vizita la noi.
anasebe spune:
quote:
Originally posted by alin@
Si am uitat sa va zic de streaptease-ul lui Ayan: isi scoate mereu pantalonii si ii flutura intr-o mana mai ceva ca un stripper, asta cu un zambet de cuceritor si mai ales cand este cineva in vizita la noi.
GENIAL!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
loren@ spune:
Inca o faza...am invatat-o unde sunt ...de fapt zice si "tite"...si ii ia la verificat pe toti, indiferent de sex, daca o intreb unde sunt!
AUSTRIA 2007