Dragilor,
Prietena mea Cristina are nevoie de ajutor pt niste teste de completat pentru lucrarea de diploma.
Va rog alocati-i si ei un pic din timpul vostru. Chestionarele se completeaza foarte usor si sunt chiar interesante, plus ca va vor oferi si o 'evaluare'.
Va rog mult, nu va dati numele, nu e necesar, dar fiti sinceri!!
formularele sunt la:
http://www-linux.gsi.de/~abercuci/Miscellaneous/test
usermname: test
password: test
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Va multumesc foarte mult pentru ajutor, am mare nevoie de statistica!
Va mai astept!
Prietena Magdei,
Cristina
Si eu am completat...sper sa-i fie de folos! Multa bafta in continuare prietenei tale!
Am completat si eu, primul mi-a placut... Dar am fost un pic dezamagita sa vad ca nu erau explicatii mai detaliate la raspunsul de la al doilea test (acela cu imaginea despre sine). Desigur ca mi-am revenit repede amintindu-mi ca nu pentru mine fac testul .
Mult succes!
gata am completat si eu!!
e interesant chestionarul!!
Cristina, succes cu lucrarea de diploma!! Multa bafta!!
Am completat!
Bafta la licenta si felicitari pentru ideea de a pune testele on line..cand ma gandesc cat m-am chinuit anul trecut cu niste chestionare..
gata si eu!!!m-au "citit" testele!!
Bafta la licenta!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze
Gata si eu ! Foarte interesate testele .Uite cum mai descoperi unele lucruri despre tine !
Ma bucur ca v-a placut sa le completati, sper sa va fie si de folos doua trei explicatii care se afla acolo, imi pare4 rau ca sunt asa de putine, nu eu am conceput testele, eu trebuie sa fac doar aplicatia si statistica. Iar o statistica cat de cat reala imi iese de pe la 200 de aplicari.
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Krysta