sunt durerile de cap normale in timpul sarcinii???

sunt durerile de cap normale in timpul sarcinii??? | Autor: madybulancea

Link direct la acest mesaj

Dragi burtici,
am o intrebare: sunt normale durerile de cap in timpul sarcinii???...eu cel putin, am zile in care simt ca imi explodeaza capul de durere, nu stiu ce sa mai fac ca sa imi treaca...nu iau nimc evident,dar sunt un pic cam ingrijorata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

O sa incerc s ate linistesc eu si sa iti spun ca eu in sapt 5-6 am avut dureri cumplite de cap. Singurul remediu erau cartofii cruzi pusi intr-o carpa si pe frunte, bineinteles cand eram acasa. Cand eram la birou, zaceam ca un caine ud, erai vai de mine.
Te inteleg perfect si stiu cum e.
Incearca asa, poate te mai linisteste.
Numai bine.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am trecut si eu prin asta. La mine totul se tragea de la statul 8 ore cu ochii in calculator. Dureri de ochi si de cap de simt ca imi plesneste! Pastile nu am luat ca mi-a fost frica. Singura solutie a fost somnul. Mult stat in pat cu ochii inchisi.
Am inteles ca durerile pot fi si din cauza unor probleme de tensiune.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

eu si acum mai am dureri de cap.pe mine ma apuca dupa amiaza si pana nu bag un somn nu ma inteleg cu nimeni.

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Mady, eu am dureri de cap fie de la tensiunea scazuta, caz in care beau o cafea si imi trece, fie din alte cauze nedepistate inca, pe care le tratez cu: alifie chinezeasca, un paracetamol si un sandwich in acelasi timp (doza soc, ce zici?:)) Si trec.
Eu am patit-o urat de tot cu o durere de cap care nu mi-a trecut un we intreg (inclusiv nopti...), era de la tensiune mica, am baut o cafea si mi-a trecut in maximum jumatate de ora.

BBPuck
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mady - si eu am avut dureri de cap de la 1 luna pana pe la 4. Dupa 4 luni mi-au trecut brusc. La mine erau insotite de varsaturi si in mod bizar le aveam pe majoritatea in weekend (ma mai durea si in timpul saptamanii dar era parfum, nici nu le mai sesizam in comparatie cu durerile de we.) Stateam in pat de sambata dimineata pana luni, nu am luat nimic de frica (luam doar no-spa).
Ar trebui totusi sa iti iei si o tensiune sa nu fie prea mica sau prea mare si sa vb si cu medicul tau.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

La mine, durerile de cap au aparut mai de curand... Dar eu le pun pe seama tensiunii mele scazute sau a hipoglicemiei...

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Pot sa iti spun ca eu am fost scutita de orice simptom specific sarcinii mai putin durerea de cap.Durerile de cap le-am avut pe toata perioada primului trimestru si jumatate din al 2 lea.Ma durea cate 2 zile non stop....o zii ma lasa si tot asha.Ca remediu eu am incercat ceai de tei ,evident fara un efect extraordinar.M-am chinuit cu ele desii doctora imi daduse voise sa iau paracetamol insa am ocolit ca in primul si al 2 lea trimestru sa iau vreun medicament .
Hai ca o sa treaca.......Cert este ca dupa cum vezi sunt cat se poate de normale.Multa sanatate si sarcina usoara

AMR 5 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Sa-ti iei tensiunea in momentul cand te apuca durerile de cap.
Poate sa fie ori prea mare,ori prea mica.
Eu,cand am dureri de cap beau cam jumatate de litru de apa si parca imi trece.

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Va multumesc mult ca mi-ati raspuns...eu intru in ultimul trimestru,de-asta eram cam ingrijorata,dar ati reusit sa ma mai linistiti...multumesc!!!aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaPan spune:

Sper ca o sa te mai uiti la mesajele postate.

Si eu am avut aceleasi simptome ca tine iar durerile de cap pot fi o forma mascata a unei tensiuni mari - asta mai ales ca esti in ultimul trimestru de sarcina. Tensiunea mare in sarcina in ultimul trimestru se numeste preeclampsie si e foarte periculoasa pentru tine si copil. Cel mai bine verifica tensiunea cind te duci la doctor. In sarcina pt aceasta problema se prescrie metildopa care a fost testat ani de zile si nu prezinta nici un pericol pentru copil.
Eu te sfatuiesc sa verifici neaparat tensiunea si iti doresc mult noroc.

Mergi la inceput