Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 18
claucia spune:
Bravo Kristind, felicitari pentru fetita! Si noi avem una si suntem tare mandrii de ea! Acum....sper ca peste 2 saptamani cand mergem iarasi la eco morfologica sa nu se schimbe. Nu bebele si parerea dr-ului.
Desi ne doream in egala masura si baietel si fetita, acum sper sa nu se schimbe ca ne-am obisnuit cu ea. Mai ales ca sora mea e si ea gravi si o sa aiba un baietel.
Ai fost deja la TT? Cand ai rezultatele?
Marinush mult mult
La fel pe toate fetele, va pup mult, , Zenobia sa stii ca astept rezultate bune dupa luna asta!
Ioana?
17+
bb mic
kristind spune:
Da fetelor!! Multumesc! Sint foarte incantata ca e fetita. Nimeni din familia mea sau a sotului nu ar fi vrut baiat, toti doreau fata. Soacra mea de prea multa fericire a zis ca pana nu o vede, ea nu crede! Pepene avea in Bucuresti, dar nu am avut timp sa imi iau, ca am alergat pe la cabinete..
Va pupic!!
kristin
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by claucia
, Zenobia sa stii ca astept rezultate bune dupa luna asta!
Si eu la fel, Clau, dar mi-e frica sa sper.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
maria08 spune:
Buna!
Flr: FELICITARI!! O sarcina usoara si un bb sanatos!!
Kristind: Sa va traiasca fetita!!!
Ioanatugs: Chiar nu vrei sa ne spui cum stau lucrurile?? Parca am o presimtire......dar astept....
O zi buna tuturor!
gabitu spune:
Buna fetelor.
Flr iti scriu si aici, felicitari . Ai grija de tine si de sufletelul din burtic.
Te pup.
Gabita
KoraPop spune:
Kristind sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si frumoasa ca si mamica ei !
Maria ce mai faci???Cum merge tratamentul lui A.?
Vali pupici speciali pt tine...!
Kora
Iyoana spune:
Buna fetele!
Kristind si Claucia, sa va traiasca bebitele!!! V-am pus carucioarele de rigoare, ca sa va mandriti si voi!
Kora, astept rezultatul cu nerabdare! fata cuminte care se pregateste cu vitamine pentru bebe! Da, sunt to in Franta, ajung maine seara acasa!
Flr, FELICITARI din toata inima! Iti doresc numai bine tie, bebelusului si fericitului tatic! Te-am sters de pe lista de tutunarese, dar te-am pus pe lista de "foste tutunici, invitate la topicul nostru". Te asteptam sa ne mai scrii despre bebic!
Zenobia, iti tin pumnii, stii bine! Doamne ajuta sa fie bine, ce mi-ar placea sa ne dai si tu o veste buna!
Ioanatugs, ma gandesc la tine, ca mai toate fetele de pe aici! Asteptam cu sufletul la gura rezultatul testului!
Merdan, fata, vad ca ti-a raspuns Zenobia despre monitorizare. N-ar fi rau sa impusti doi iepuri dintr-o lovitura! Pe de alta parte, are vreo legatura laparo cu CS de dupa? la cat timp poti sa ai CS?
Ysa , si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc! Hai ca poate nu sunt rushii cei pe care ii auzi tropaind ci....altceva! Doamne ajuta sa fie bine! Si eu zic ca e bine sa va duceti deja sa faceti spermograma, ca Tutu te intreaba de ea si nu are la ce sa strice. Numai sa va duceti la IDS, la dna dr Matei, neaparat! Si de ce te gandesti tu acum la laparo?
Mmc daca scurgerile astea au fost de la ovulatie (chiar daca ar fi cam devreme, eu ovulez undeva prin z14 / z15) inseamna ca am pierdut si luna asta. Eu nu sunt acum acasa, ajung tocmai maine seara....daca mai avem si la sosire turbulente ca la dus se duce naibii si ovulatie si to! sau poate ii ajuta pe foliculi sa se sparga mai repede
Tu cum esti? Parca in asteptare, nu? Fac galerie deja???
hai ca va pup pe toate si va mai scriu...
iyoana
kristind spune:
Da Claucia, am fost ieri la TT. Am ramas in Buc. 2 zile si l-am facut. Rezultatul a zis ca prin mail peste 3 zile, iar apoi sa vin cu el la Tutu...desi mi s-a luat de atatea drumuri!!!! Mai, mai ca imi vine sa renunt, daca o sa ma mai cheme asa de des!
kristin
kristind spune:
Felicitari Flr!!!! Un bebe sanatos is o sarcina usoara iti doresc!!!!!!
Se inmultesc gravidutele!!! sa dea Domnul sa fiti cat mai multe!!!!!!!!!!!
kristin
claucia spune:
Kristind, nu o sa te mai cheme, dupa TT mai mergi o singura data, eu sincer
la acea consultatie de dupa TT am stat fix 40 secunde timp in care
s-a trantit pe canapea si s-a uitat cu un ochi la TT, mi-a spus sa mai iau niste
Magne B6, dupa care mi-a spus: ne mai vedem la 20 saptamani. La revedere.
La TT rezultatul a venit in 2 zile pe email. Iti tin pumnii.
In fine, nu o sa te mai cheme daca totul e ok (te cheama la 20 sapt
cam peste o luna si jumatate, dupa o noua eco morfologica la Iosup.
Daca renunti, poate ramai totusi pe listuta de prietene dragi - si eu
o sa ma mut acolo pe listuta, inca nu ma indur sa-mi iau caruciorul sa
ma mut desi in fapt...
pupilici
17+
bb mic