Pitici de Ploiesti 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mey dar fi-mea a mica are 2 ani jumate si a stat acolo cu Alexa .Or fi primit-o ca era Alexa?

Vera , felicitari pentru sesiune !

Mai stie cineva ceva de Adel?O fi nascut?O fi bine?

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna fetelor!Arunc doar un ochi ca am o varza la cuptor si o ciorba pe aragaz si nu prea am timp.
Zic prezent in continuare pentru intalnire(mi-e indiferent in ce zi).
Laura ,noi am mai dat o tura azi prin mall ca am avut nitica treaba si iar nu ne-au primit.E adevarat ca e afis cu varsta copilului,iar la intrare sunt niste fetiscane care probabil nu isi iau responsabilitate pentru astia mai mici.Pe Sandra ta probabil au primit-o pentru ca era cu sora mai mare si poate nici nu si-au dat seama de varsta.Al meu are un an si noua luni si se vede clar ca nu bate la trei ani.Ma rog,mai stam un an pe acasa si apoi mai incercam daca nu se desfiinteaza pana atunci.
Va pup ca plec la bucatarie!!

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Bolgiumiki sa stii ca de cate ori am fost cu Alexia mi-au primit-o. Niciodata nu au comentat nimic. Si face 2 ani de-abia luna viitoare. Dar sa stii ca ea e mai dezvoltata, toata lumea spune ca pare mai matura. Nu stiu ce sa-ti spun, cumparaturi de minim 100.000 lei vechi ati facut, ca si asta era una din conditii?
Cum ti-a iesit varza? As manca si eu, dar nu ma lasa fierea.

Te

Mergi la inceput

CatXO nici nu am apucat sa intram cu Luca inauntru,darmite sa se mai puna problema de cumparaturi.Plateam si mai mult numai sa il lase sa se joace,dar asta e...Nu avem cum sa-i pacalim ca Luca e mai piticut si nu arata nici pe departe de 3 ani.
Varza a iesit super...Va poftesc la masa!!!Dar nici eu nu fac prea des ca si pe noi ne supara ficatul si la sotul meu colesterolul e in floare.Mai nou mai gatesc la aparat cu aburi.Mari combinatii nu pot sa fac la el,dar e mai sanatos.
Cine se pricepe sa imi explice si mie cum sa fac sa pun poze la sfarsitul mesajului?Are cineva rabdare sa imi explice si mie,dar mai asa ca la prosti ca in mare am vazut cum se face ,dar e greu cu mandea de mine.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Bolgiumiki iti explic eu. Deci intri pe profilul personal si la semnatura scrii urmatoarele:

[url = " adresa unde ti-ai pus tu pozele " ] Poze [ /url ]

Vezi sa nu uiti de ghilimele si acolo unde am lasat eu spatiu stergi spatiul. Sper ca am fost explicita.
As veni cu mare placere la o varza, dar in august m-am operat de pietre la colecist. Si de atunci nu mai pap varza, fasole, etc.

Te

Mergi la inceput

Multumesc mult CatXO pentru ajutor,dar tocmai mi-a explicat Gabitza de la Copiluti de mai-iunie.A vazut ca v-am cerut ajutorul si s-a oferit voluntar sa isi bata capul cu mine.Mi-a explicat pas cu pas si am reusit.Sa intrati sa il vedeti pe puiul meu.Multam mult pentru ca mi-ai sarit in ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

MIKI l-am vazut pe Luca, are niste ochii superbi.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by godzila

MIKI l-am vazut pe Luca, are niste ochii superbi.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

si ce dolofanel e, ce ii dai sa manance ?
si tu asa subtirica zici ca nu stati in aceeasi casa!!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

Mergi la inceput

Vera,Luca are ochii albastri.Eu ii am verzi,iar sotul caprui.Cred ca de la socrul meu a luat culoarea.
Emilia sa stii ca mananc de rup.Am fost si mai slaba decat atat si era mai bine.Poza aceea este facuta in august anul trecut.De atunci am mai pus ceva kg si nu e bine ca nici foarte inalta nu sunt.Puiutul meu mananca tot ce are voie pentru varsta lui.Nu mananca mult dar e gurmand.Mananca singurel cu manutele si baga cu o pofta de zici ca ii ia cineva din fata.Cred ca pofta il ingrasa.Oricum a mai slabit ca era si mai balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Miki , prietena mea are o fetita de un an si jumatate si i-au dat voie cu pitica la locul de joaca dar sub supravegherea mamei asa ca , chiar , nu inteleg de ce voua nu v-au dat voie si ma zgarie pe nervi .

Catxo , si eu m-am operat anul trecut , in februarie , si de vre-o trei luni am inceput sa mai mananc si eu diverse chestii .Ce greu a fost in primele luni!

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput