FIV 103
Raspunsuri - Pagina 4
cris86 spune:
Madalina28,,tin punii stransiiiiiiiiiiiii
Sheritra,bafta multa duminica
Moniland,vreau vesti bune
tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Marrina atunci spor la injectat!De treaba cu tine domn' profesor ca te-a lasat sa incepi fara sa vada toate analizele!Se pare ca ai noroc de la inceput asa ca iti doresc sa fie la fel si de acum incolo!Hormonalele sunt ok?Pt endometru iei ceva?Mie mi s-au dat deja vitamine sa iau si acid folic desigur.
Kora
Sheritra spune:
Multumesc mult fetelor , uf se ingreuneaza treaba cu cat te apropii de finish. Mai ales cand nu mai ai lucrurile sub control, si nici nu mai depind de ce poti face tu.
De'acu, Dumnezeu cu mila.
Eu mi-am facut injectiile cu grija, am papat cum trebuie, luat pastilute, dormit la greu, povestit cu voi, scuipat in san, facut trei pasi innapoi, evitat pisica neagra, aruncat cu sare peste umar, nimerit cu un pietroi intr-o cioara in zbor deasupra unui cuib de cuci, n-am inceput treaba importanta vinerea, am pus usturoi la usa sa nu intre vampirii, am mancat coltul de la paine, n-am lasat rest in farfurie, m-am spalat pe ochi cu apa neinceputa....
Sheritra
galuscuta spune:
Eu am intrat aici sa va zic ca va tin pumnii la toate cele care sunt in focuri (nu scriu nume ca sa nu uita pe careva), ca n-am noutati pana cand merg la vizita.
Va pupacesc pe toate si sper ca fie cu noroc anul asta la toate noi
galuscuta
MadalinaM spune:
Sheri,
stiu ca acum depinde totul de cit de tare esti psihic...dar pina acum, dpdv al tratamentului, cum a fost? Cam cind a inceput discomfortul?
Cred ca asta ar trebui sa fie unicul motiv de relaxare:
"Am facut tot ce a depins de mine! De-aici incolo numai Dumnezeu ma mai poate ajuta!"
Mai pun aici un link cu tot felul de info
http://www.ivf-indiana.com/education/ivf-patient-info.html
Madalina28 cind faci tu testul?
si intrebare:
la ce mizerie lasa in urma progesteronul-intravaginal cum sa respecti indemnul "put the last suppository in the vaginal about 1 hour before the transfer"??
si urari de pt toate fetele de aici!
cris86 spune:
MadalinaM,eu in ziua ET am luat progesteron pe gura sa evit scurgerea aia neplacuta si insuportabila.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
saluti!!!
Shericutimportant e ca ai facut totul ce-i omenesc ca sa fie bine. Mai departe sa fie DD cu tine!! Trebuie sa ai incredere si sa fi optimista..in nicio saptamana vei avea puisorii in burtica ta!!! De cand iti iei concediu?? Mai intri si sapt viitoare??? Te pup dulce si sunt alaturi de tine
MadalinaM sa sti ca mie la et...mi-a zis sa-mi pun ultrogestanul inainte...si cand m-am urcat pe "caprita" ..cum imi explica tot ce face..ca nu vedeam nimic ca eram acoperita..mi-a zis ceva de genul "cleaning your vagin"....asa ca se pune ultrogestanul..si te curata ei!!
galuscuta
lachi ai fost ieri la eco??? Sunt curioasa ce soacra ai sa fi mare, mica sau de amandoua?? Si sa-i susti moralul lui Sheri
PUSSI
KoraPop spune:
Sheri DD e tot timpul alaturi de cei care il iubesc,tot EL te-a ajutat si pana acum,asa ca roaga-l sa te ajute in continuare!Dumineca seara am sa intru sa vad ce ne scrii,numai vesti bune astept de la tine!!!
Kora
Andrada.P spune:
Dragelor,
N-am mai scris de mult pentru ca am fost in stand by, dar v-am citit din umbra. M-am bucurat pentru toate reusitele si m-am intristat pentru toate esecurile.
Acum... I'm back in bussines! Luni fac ET cu congelati. Sper din tot sufletul sa reziste embrionasii la decongelare. Mi-e tare dor de asteptarea aia de 2 saptamani desi e foarte grea si multe dintre noi stim deja asta.
Daca nu rezista embrionasii sau daca nu reusesc, am de gand sa ma apuc imediat de tratament pentru urmatorul FIV.
Cu Shericuta o sa impart emotii pentru a doua oara. Sper ca de data asta o sa fie cu noroc pentru amandoua!
Pussi am citit ca te apuci si tu din martie! Iti doresc succes! De Pis mai stii ceva?
Succes tuturor fetelor care incep tratamentul si celor care sunt in focuri!
toate FIV-oasele s toate din FIV-oase, fara exceptie!
Andrada
dana p. spune:
Andrada si Delia, mult noroc!Amandoua sunteti in aceeasi situatie cu embrioni congelati.