Casnicute sexyy (104)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Am adus si ingerasul Andrei :

http://img255.imageshack.us/img255/4875/ingerasandrarl0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

seara buna gagici!
alina - cat de jos vreti!!!!eu sper sa ne mutam pana la 1 mai...acum om vedea ca nu depinde de noi!
monica - ce memorie ai!n-am mai intrat pentru ca eu nu frecventam parcul sebastian...si sincer, nu-mi place deloc cartierul..abia astept sa ma mut!
ce de bunatati....
pupici.ma duc sa culc fiara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Gagicilor, sunt cu Dan si balim la cornuletele astea...ne coace tot!
Eu am dormit iar cateva ore...si la noapte prin muste...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

am aparut

Fetelor sa umpletzi cornuletzele, ca fara nic nu sint tare dulci, sint moi, pufoase si bune si... si... sa punetzi o tzirica mai multa sare

Dana ch spune repede cu ce le-ai umplut ? Astept sa se incarce ingerashul

Georgi dar tu nu fugisei dupa drojdie ? ... sau am priceput eu gresit.

Dana banana tu esti o doamna emancipata, si eu eram, cumparam tot, pina a facut mitza (a se citi Isabella) alergie si a durat vreo doua saptamini , de-atunci am jurat ca ma pun pe treaba in bucatarie.

Bianca ai facut salamul de biscuitzi, ca nu eram pe faza cind ai scris, ca-ti aruncam si eu o ricetta

Gabitza nu povestesti cum a fost la restaurant cu soacra ? Ca parca asha am citit, sau am vazut aiurea ?!

Brigitte vezi ca se poate si pe mine ma pacaleste domnishorica, dar citeodata ii mai dau si cite una la pampers, chiar daca dupa aia pling pe la colturi sa nu ma vada. S-ar putea sa fi gasit leacul si sa se vindece baietzelul tau. Succes in continuare si spune-i lui tati sa-l lase pe el sa curetze data viitoare.

Revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mno, dezamagire totala.bey, astea de castigara eurovisionul, cam falsara.asta zic io cu urechile mele de blonda.bine c-am voatat de pe 4 telefoane cu desperado.si nimic.mno, asta e.

in alta ordine de idei facui salamu ala de biscuit.dupa reteta data de olteanca.da-l facui mai smecher.pusai in compozitie si o ciocolata milka si l-am umplut cu o crema de oo[crema fiarta]amestecata cu unt.acui la rece.tudor se tot uita in frigider.da inca nu are sanse sa-l taie.mai sta treaz cel putin o ora.io-s cu morcovu in c.r.is curioasa ce a iesi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

.moama ce salivai la bunataile danielelor.auziti fetelor da voi cum taiati aluatul ala si cum rulati.explicati aci la blonda.oare din foietaj gata cumpart pot face asa ceva? ca la framantaturi io nu ma bag.

doina la noapte il pui pe gicu sa-si plateasca datoriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am stat si io cu okii pe TV sa vad cine castiga.
Melodia...hm...nu m-a dat pe spate dar e totusi o idee originala si ma gandesc ca poate prindem un loc in primii 10.
danelutza ai citit bine.Am fost si am cumparat drojdie, am si miere in casa, am de toate.Dar mi-a fost leneee....Dana a zis ca le-a umplut cu rahat.
Bi acu' daca ai mai bagat de la tine si nu-ti iese am si io o scapare, nu?Nu ma poti bate
Sunt pe-aci.Oare de ce nu ma duc la culcare?

Mergi la inceput

georgi.oricum iese tot se papa.daca nu feliat cu linguritza sigur.da i-am avertizat ca daca ccc comenteaza iar ii abonez la laboratorul de cofetatrie sau papa napolitane la punga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11297

Ete Bi colea poze cum faci cu taiatul

Mergi la inceput

georgi merci.da io nu ma risc la aluaturi si framantaturi.ma duc in vizita la cuscra si pap acolo.cuscra ma primesti?

Mergi la inceput