Casnicute sexyy (104)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

M-am trezit, am incercat sa mai dorm si nu am reusit.Asa ca am plecat din camera sa nu ii trezesc pe Gicu si Dan.
Dnelutza, am vazut cornuletele .
Georgi am vazut si tortul .
Myky, l-ai iertat?
Mai bantui pe DC caci am cautat sa vad un film si nu imi place ce am gasit!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Gata, am facut cafea si va astept cand va treziti cu cafeluta fierbinte!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Gata sexoaselor am citit tot...muuuuuuuult am avut!!!

EMMILY si felicitari pt noul job!

DANELUTZA,am notat retetele...fug maine sa fac cornuletele...auzi,da cum le faci cu carnaciori,nu sunt dulci?!!!...ce modifici,zi la blonda de mine ca am si eu in casa niste cabanosi si ar merge cu cornurile

Mai fetelor,eu is trista si cred ca am luat un virus stomacal..uffffff...Robert azi mi-a vomat de vreo 5-6 ori si a tot dormit ,se plangea ca-l doare burtica... a si facut caca de mai multe ori mai moale...stiu sigur ca e visur ca au foarte multi prieteni de ai nostrii si pe la gardii este...asta e..se pare ca nici noi nu scapam..totusi la el a trecut destul de ok...a,uitai sa precizez ca doar 12 ore tine...adica maine sper sa nu mai aiba nimic...acum sa vedem la mine...sigur luam si noi,adultii si e mai nasol...deja ma doare capul rau si am senzatie de voma,

Da,asa dor imi era de voi ca tot am stat sa citesc tot si sa va scriu macar cateva randuri

DOINA,nasol cu ziarul ala,trebuia sa faceti scandal...mai ce oameni!!!...sper ca becalii sa vina cu abni,Doamne ajuta! la voi toti!

Am vazut ca au venit multe fete noi...si a aparut si CORINA!!!

Am mai pus si eu poze noi si acum fug sa mai pun cateva ca maine daca bolesc.....iar nu am timp...plus ca am aparatul plin de poze si nu mai pot face...

la toata lumea si sa auzim de bine maine,paaaaaaa!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Mirela, multa sanatate lui Robert si voua!Am facut scandal la ziar dar fara sa le permitem sa mai scrie si i-am lasat pe altii care au alte arme pentru ei...sper sa nu bolesti si tu!poate iei ceva tratament care sa opreasca virusul!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DOINA...nu am ce sa iau,cica faci diaree,vomiti,se curata stomacul si intestinele si trece in 12 ore maxim...numai ca e nasoala senzatia aia de rau,plus ca te si ametesti de cap un pic,devii dezorientat,asta la adulti ca la copii e mai slaba faza....ciudata rau virusul asta...si tot bantuie de ceva vreme...

Gata fug la nanii,sa vad daca oi putea dormii!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Gata cu statul!Ma duc la bucatarie, azi fac ciorba de burta!O pun la fiert si daca tot stau pe la bucatarie framant si niste gogosi sa fac poftele copiilor!Mai revin printe gogosi...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
mai ,aseara v-ati distrat ca in vremurile bune si eu n-am fost aici!
apropo de catuse! eu aveam o pereche ,dar nu aveam patul potrivit asa ca le-am aruncat.si ce sa va zic,ca acum cateva zile am vazut un pat ...facut pt catuse.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
doina, mercic pt cafeluta! da' tu chiar nu-ti permiti o zi in care sa nu faci mai nik, adica papa si ordine?
am o lene de ma doare, tre' sa fac putina curatenie si plimbari la greu, e prea frumos afara sa stam in casa.
georgi, la tortul tau. f aspectuos si cred ca si gustooos.
mirela, sanatate si insanatosire rapida!

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alinuto,ce faci ,mai?
am impresia ca n-am mai vb cu tine de o mie de ani.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza doamenlor.
mirela - multa sanatate. aveti grija de voi! pupici lui robert!
banana - ce mai zici??? ca mai face colegu?cum mai e piciorul?
pe mine azi ma scoate soacra in oras la masa!
va pup pe toate tareeeeeee

Mergi la inceput