Casnicute sexyy (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

pentru voi, din gradina mea http://family.webshots.com/photo/2464887400080132939mGjcWd si inca una, http://family.webshots.com/photo/2167782310080132939SRRQXH flori care se primesc aici de 8 martie, dar care au inflorit prea devreme

Revin, cetesc si scriu mai tirziu, acum am treburi de bucatareala

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Doina, ia o pauza . ai muncit destul pe ziua de azi. eu n-am gatit nimic si nici n-o sa gatesc. n-am chef. m-am facut o scorpie
Mirela, spor la cetit.

Revin

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

imi place asta
http://family.webshots.com/photo/2178343120080132939JImAZi

MIKI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

imi place asta
http://family.webshots.com/photo/2178343120080132939JImAZi

MIKI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Deanelutza, cat de frumoase sunt florile!!!!!!!!!!!!Ce bei acolo?e bun?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,tu vb serios? chiar au inflorit florile alea acum?
cate grade sunt la voi?
adevarul este ca si la noi e super cald. astazi am stat in bluza subtire. au fost cam 16 grade.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna la sexoasele DC
Danelutza ideea ! Am s-o incerc , data viitoare ! E drept ca nu m-am gandit niciodata la versiunea asta ! E cam "barbar" dar cred ca merita efortul ! Voi incerca sa vad din curiozitate ce va iesi ! M-ai facut sa rad cu lacrimi cand ai spus ca vei face asa cu kk fetitei tale saracuta de ea "niuuuuuu-niuuuuuu" cand vede kk hm...? Ce dulce-i , mi-au placut enorm pozele , e o fetita tare dulce iar tu esti o "mana verde" cum se zice pe-aici (ma gandesc ca si pe la tine in Suisse tot asa se spune nu ? Asta daca esti de partea Franceza biensur' ...! Te ca-mi esti draga , mereu ma bagi in zama , chiar daca nu vin prea des pe la voi nu-ti scap niciodata ! Defapt sa va spun un secret...toate-mi sunteti dragi ptr ca sunteti simpatice si ciripiti mult de nu va poate ajunge omu' din urma...dar nu-i bai , va fugarim noi cum putem , nu ?
Liana , ai grija de burtica , vad ca ai cam inceput cu bantuiala pe net in loc sa stai linistita-n patucul caldut , viu si io cu , ha ha ha mi-a venit si mie randu' (glumezesc , stii tu )
Ciao la fete cucuiete si un weeeeeek-eeeeend cat mai formidabil va doresc si -ici cu duiumul !!!!
Ia uitati cele ***** stelute promise ptr subect' !
O seara ca-n povesti si sa fiti iubite toateeeeee !
Un gand bun plin de lucruri bune si multe realizari , alaturi de multe bucurii si sanatate , tuturor sarbatoritilor

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miky chiar nu mai fac nimic!decat mai scot rufele din masina , cred ca e a patra...le intind si ma asez la stiri!sa fiu o sexoasa documentata!Ba mai fac ceva cand vine Dan ii dau sa manance si atat!sa ma mai lase in durerea mea...si ma uit si la o telenovela!am dat in mintea copiilor la Rebelde, nu stiu cum se scrie...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

eu mai am cateva haine de calcat si.... am scapat.

MIKI

Mergi la inceput

Pentru voi caaaallllldddddeeee

Mergi la inceput