cresa sect 4sau 5

cresa sect 4sau 5 | Autor: baicualina

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici cu experienta!

am si eu o rugaminte la voi:caut o cresa(Alexandra are 1 an si 6 luni aproape) si vreau sa o dau la cresa dar nu program prelungit...

puteti sa-mi spuneti si mie ce pot gasi mai bun in sect 4 sau 5?
va rooooog!

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Eu locuies in Berceni in sectorul 4.Am gemeni de 1 an si 10 luni.
I-am dat de la 1 februarie la cresa Berceni iv-Emil racovita si sunt foarte multumita.
Totul e proaspat renovat,mobilier,jucarii.Mancarea este ft buna,educatoarele foarte intelegatoare.
Copiii sunt ingrijiti,schimbati spalati,mentionez ca ai mei nu se impacau tocmai bine cu olita si la cresa stau si fac la olita.
Pretul e de 49000 pe zi de copil.Am platit pt program saptamanal,dar ii las de la 8-4.
Daca vrei detalii iti raspund cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Si eu tot la cresa berceni 4 am fetita de la sf lui nov si sunt nu multumita, ci Foarte multumita.Merge cu placere,e bine ingrijita, s-a ingrasat pt ca mananca f. bine,s-a atasat si de copii si de doamne...Acum totul e nou, mobila , jucarii,...e super, ce mai, ti-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

multumesc fetelor!imi sunteti de mare ajutor!dar puteti sa-mi spuneti pe unde vine?eu de fapt stau in sect 5 insa am auzit ca cele 2 crese nu sant tocmai bune!(conditii, personal...etc)asa ca prefer sa fac eu navetanoi stam undeva pe langa Mc-ul de la Trafic Greu...

poate imi spune cineva ceva si din sectorul 5...poate am auzit eu prost...

oricum trebuie sa merg sa ma interesezputeti sa-mi spuneti ce e necesar la inscriere?se poate si acum oare???

Multumesc dinnou din suflet!

Alina

Mergi la inceput

Se poate si acum sa faci inscriere, dar e cam departe de tine.Acte stiu ca-ti tb copii dupa certficatul de nastere al copilului, buletinele parintilor, aviz epidemiologic de la medic fam., analize copro ale copilului si de la parinti sange Wdrl(Wassermann)si se cerea micro, dar acum dupa noua lege nu se mai face micro, noi am dus filmele alea mari de la plamani, de fapt doar rezultatele.Plus cerere tip care o iei de acolo de la cresa.Dar cred ca totusi ar tb sa gasesti o cresa in sectorul 5, ca nu se poate sa fie asa de rau.Parerea mea.Daca mai vrei informatii , azi te ajut cu placere, sau luni, ca plec din BUc.

Mergi la inceput

Crangutalil la ce grupa ai copilul?poate e in aceeasi grupa cu ai mei.
Eu cedez nervos,ai mei sunt inscrisi de la 1 februarie si azi i-am luat din nou cu febra.
Oare cat dureaza perioada asta cu bolile?cu cata rabdare sa ma inarmez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

si eu tot la berceni 4 o am,la grupa 1,si sunt foarte multumitaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Buburuzica, si fata mea are tot un an si 10 luni, azi ii implineste, si e la grupa 5.Nu mi-a facut febra niciodata din nov de cand am dus-o, doar i-a curs nasul si a tusit un pic, dar cu nurofen si sirop de muguri de pin i-a trecut.Mi-ar place sa ne intalnim, chiar daca copiii nu sunt in aceeasi grupa.Eu am lasat-o si noaptea si sunt tare multumita.Mi-au dezvatat-o si de pampers ziua....Vb luni si poate stabilim o intalnire.Unde stai?Eu stau pe soldanului, colt cu str.Mariuca, pe soseaua berceni.Ai rabdare ca se vor obisnui si copiii.

Mergi la inceput

Ai mei sunt la grupa 4.Sigur ca vorbim pentru o intalnire.Eu stau pe Moldovita 4,exact in spatele cresei

Mergi la inceput

Buburuzica,care e numele tau?La ce ora mergi sa iei copiii?Eu merg de obicei pe la 18. 30 ca sa manance si masa de seara, mai putin miercurea cand o iau pe la 17.00.Dimineata o duc la 7.50,7.55 ca il duc si pe cel mare la scoala.Cand vrei sa ne vedem?Si unde?

Cranguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

draga mea eu am baiatul la cresa de pe leresti daca stii din
antiaeriana si sunt fff multumita,la inceput am fost tare speriata dar acum sunt foarte multumita de tot.
are 1an si 5 luni si deja vorbeste multe cuvinte,le pune muzica pt. copii au mincare proaspata deseneaza cum pot si ei,etc
daca vrei mai multe detalii poti sa-mi ceri oricand
singurul defect este ca are mobila mai veche si nu prea e zugravita dar acum in aprilie o sa inceapa renovarea dar oricum o sa fii multumita pt ca fetele de acolo sunt tinere si dragute,se poarta fff
frumos cu copii
te pupam si speram sa iei cea mai buna decizie

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput