CLUBUL MANELISTELOR ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Doinitzo , zau c-a fost buuuuuna Dumineca mea ! Dar a ta ? A voastra ? Va cu drag si va doresc o saptamana bogata-n surprize frumoase

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aileene, la noi a fost ca fiecare duminica, e bine ca ne mai odihnim in aceasta zi!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

fetelor , pe unde umblati ? Pai se poate asa ceva fara nici o maneluta de 3 zile ? Haidati , iesiti din barlog !
O zi excelenta va doresc si mii si mii de -ici !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Niponel scumpa , nu stiu daca ma bag si io ca musca-n lapte , dar cred c-ar fi mai bine sa schimbam un pic "titulatura" subectului' , ca sa atraga mai multe persoane carora le place orice fel de muzica , manele , populare samd care misca si care trece f bine prin urechi , ceea pe care-o ascultam si dupa care dantzuim pe la nunti , botezuri , petreceri de orice fel ! Ca cred eu , asa dupa mine , nu toata lumea e topita dupa manele , asta-i alegerea fiecaruia bineinteles ! Dar mai exista si altele care atrage lumea , de aceea daca vrei , hai sa incercam sa-l schimbam data viitoare ! Ne gandim la ceva si vedem noi dupa ! Cu tot respectul fata de Nanami (si de tine bineinteles) care este la temelia subectului' !!!
A fost doar asa o idee

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

aileene miemi se pare o idee f. buna , sa vedem ce zic si celelate fete.
eu nu prea le am cu gandirea , asa ca va las pe voi sa faceti alegerea

va si o zi buna .

***grupul fetelor fantastice***

Mergi la inceput

Buna fetelor!Eu am racit...sunt varza facuta...daca vreti sa schimbati, eu nu am nimic impotriva.Va invit la cafeluta!nu prea intra dar tot o beau!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Nanami mii si mii de scuze , citind din urma , am vazut ca transmiteai sanatate sotului , scuze de capul meu , care-i in nori ! Iti multumesc si tie la fel iti doresc multa sanatate si fericire , alaturi de cei dragi tie ! Un imens eroului tau drag Hiro !
Apropo's de schimbat subectu' , a fost doar asa o idee , ca sa mai dezmortim un pic "peisajul" si sa lasam frau liber si celorlalti carora le place si alt stil de muzica ! Dar asta nu-i decat parerea mea ! O asteptam pe Niponica noastra care-o fi prin concediu , de nu ne mai onoreaza cu prezenta !
Doinitzo insanatosire grabnica-ti doresc , baga la vitamine si va fi bine !
Va pe toate si va doresc o seara placuta , sanatate si multe bucurii !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Aileene, bag de toate, dar pana nu isi face raceala treaba ei...tusesc, fac frisoane.Va pup pe toate!Fara virusi!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna fetele
Sanatate multa la toata lumea
Scuzati lipsa am fost plecata la plimbarica .
Am fost in China am vizitat Zidul Chinezesc da Aileene buna idee cu schimbatul numelui la subiect
Sunt de acord numai sa n-e gandim la ce nume sa fie mai atragator si cand am deschis acest nou capitol chiar m-am gandit si eu si nu-mi venea nimic in minte atunci pe moment si am scris tot clubul manelistelor
O zi buna v-a doresc

Mergi la inceput

Pai hai sa asteptam idei si sa ne dam fiecare parerea ! Ar fi super ! Nu ca n-ar fi frumos denumirea : Clubul Manelistelor dimpotriva , doar ca un singur stil de muzicuta vad ca nu prea atrage mare lume p-acilea si ce pacat ! Au mai fost fete care si-au bagat nasucu' pe la noi , dar din pacate n-au stat prea mult sau au uitat pur si simplu sa revina poate chiar si din lipsa de interes vis-a-vis de manele , infine , nu cunosc cauza si nu vreau sa ma avansez prea mult in sensul asta , ca sa nu gresesc si sa invinovatesc pe cineva pe nedrept . Doar ca sa "populam" un pic subectu' , ar fi mult mai simpatic , nu ? Sa discutapm despre fel si fel de muzica , noua sau mai veche , populara sau chiar moderna , care ne-a atras la ultima noastra iesire , nunta , botez sau chiar o zi de aniversare !
Daca tot am venit cu ideea , propun prima mea idee :
"Petrecerea cu cantece si voie buna..."
sau:
"Cea mai tare muzica de petrecere"...
sau :
"In ritmurile muzicii de orice fel"...
(hai c-au fost mai mult decat una...idee ) n-am stiut sa ma limitez !
Niponel vai te invidiez , vreau si eu sa-l vad...zidul pana una alta il voi vedea doar asa ! Ma bucur ptr tine ca te plimbi , n-ai treaba , si noi muncim pe branci , hm ? ! Un printesei Emysi tie...evident , credeai ca scapi de meu ?
Va cu mult drag pe toate si va doresc inca de pe acuma un week-end frumos si cu realizari frumoase !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput