CLUBUL MANELISTELOR ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 2

ken spune:
pt noul capitol.MULTUMIRI PT manelute.
si un weed placut.Scuze pt absentele repetate dar sintem fff ocupati...va povestesc alta data.SAaveti grija de voi.

doinabita spune:
Aillene, eu stiu o reteta simpla pentru ca sa scada colesterolul!
La voi gasesti sfecla rosie?se bea trei pahare pe zi de suc de sfecla rosie, paharul trebuie sa aiba 250 ml.Se curata sfecla de coaja , se spala si apoi se face cu presa de fructe!Dupa doua , trei saptamani se fac analizele, sa se verifice valorile colesterolului.
Va pup pe toate!Eu am program normal...bucatareala, putin somn la pranz si cam atat!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

aileene spune:
Doinitzo e ideea ta , reteta sunt sigura ca trebuie sa dea rezultate bune , doar ca...din pacate sotul meu e taaaaare dificil
! De asta-mi fac eu griji , nu manca tot ce e legume , salate , cruditati , fructe ...! Dar mai sa-i fac sfecla rosie (exista si la noi bineinteles , mie-mi place si cumpar gata facuta , am inteles din ce-ai scris ca trebuie facuta nefiarta totusi , nu ?)! Infine , om trai s-om vedea , va fi extrem de greu cu el crede-ma
. Sper sa inteleaga ca altfel nu-l vad prea bine !
-ici dulci la cele mai frumoase maneliste si o duminica frumoasa ca si voi , va doresc !
Fug la ca m-asteapta trupa , si io-s inca-n pijama
! Duminica sunt tare "intarziata" , parca-s bagata-n barlog si nu mai am chef sa ies . Da cand ma gandesc la "gnochi" lui socrela , imposibil sa rezist
!
Ia uite aici : www.prezzemoloefinocchio.it/modules/wfsection/article.php?articleid=2478" target="_blank">gnocchi ...delicioase !-ici dulci la toate si sa cante maneluta
!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

doinabita spune:
Buna dimineata!
Aillene, da nefiarta!dar decat cu medicamente mai bine cu scu din sfecla!
Am facut cafeluta fetelor!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

niponel spune:
Neata buna
Pentru Sfantul Valentin
Pentru toti indragostiti sa v-a iubiti mult v-a doresc
O zi buna

aileene spune:
Va doresc din suflet un Valentine's day fericit , cu multe bucurii si sa fiti iubite toateeeeeee !
Am pregatit si eu un capuccino , veniti ? Hmmmmm ce bun e...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri