CLUBUL MANELISTELOR ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 11

ken spune:
DA ....se pare ca toate fetele sint foarte ocupate.Asa se intimpla cind vine caldura afara....toata lumea prefera poate alte locuri.ORICUM
pentru cele care am mai ramas ....sa ne mearga bine.

aileene spune:
Unde ati disparut fetelor ??? Eu tot va caut si nu dau de voi ...in sfarsit !!! Ce mai faceti , sper ca totul e ok
!
Eu m-am absentat un pic si am avut ceva probleme de sanatate , dar acuma totul e ok !
Niponico , hai cu manelutzele tale frumoase ca mi-au lipsit mult ! Mi-a fost dor de voi
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

doinabita spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?cam slaba activitatea la noi...Hai veniti sa bem o cafeluta?Va pup!
Aillene acum esti bine?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

aileene spune:
Doinitzo , draga da acu' sunt bine sanatoasa , multam lui D-zeu !
Dar tu , familia ? Sper ca totul e ok !
Imi pare rau sa constat ca nu mai e nici o miscare p'acilea ...
Poate ca fetele n-au timp ptr moment !
Va oricum cu drag pe toate si va doresc un week-end placut !
Sa nu uit , cafeluta ta Doinitzo e tot asa.....mmmmm de buna
Aileene...Alexandre...
amintiri

doinabita spune:
Alileene, noi suntem binisor, ma refer la mine caci am fost cu rezultatul la niste analize pentru mine la doctorita si m-a gasit cand mi-a luat tensiunea cu ea cam mare...o sa o scot eu la capat si cu asta, pentru moment nu o sa mai beau cafea, dar o sa va servesc pe voi! Beau acum un ceai, chiar daca nu prea ma omor cu ceaiul....Va doresc un weekend cat mai placut!
Redati-mi viata!

aileene spune:
Multa sanatate-ti doresc Doinitzo , ai grija cu tensiunea nu e de glumit . Si eu am avut de-a face cu ea , dar acuma totul e sub control...! Mai fa si tu o pauza , ca tot fugi de dimineata pana seara tarziu , esti prima la sculare si ultima la culcare ! O
unei mamici deosebite si un
!
Si apropo's , ne dam si noi la un ceai cu tine ca sa-ti treaca "gustul" hm ?
Aileene...Alexandre...
amintiri

niponel spune:
Buna
Mi-a fost dor de voi
Nu am intrat de mult timp pe forum am fost cu gradinita cu fetita cu treburle casei etc . etc....
V-a pup dulce si o zi buna s-a aveti

aileene spune:
O seara placuta Niponico , si mie mi-a fost dor de tine ! Sper ca ai avut o zi frumoasa si ca nu esti prea obosita cu treburile casei ! Mai lasa si pe maine
! Pai nici o muzicuta , ceva , o atentie ??? Vii si pleci repede ?! Trimite-ne noutati ori cu manele ori cu muzica buna de petrecere
Un tie si printesei Emmy
!
-ici la toate dealtfel
!
Aileene...Alexandre...
amintiri

doinabita spune:
Niponico, si mie mi-a fost dor de tine?cum va impacati cu caldura asta?Va pup pe toate!
Redati-mi viata!