***LA REDOUTE (2)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Asa imi propusesem si eu, sa iau o masura mai mare numai ca nu prea mi-am mai gasit nimic (pe masura mea)iar acum am constatat ca au disparut vechile reduceri. Vad ca urmeaza unele noi, cu 65% dar, momentan, nu se pot vizualiza. Oricum, sunt prin zona, ca si voi, ca e taaaaaaaaaare tentant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

quote:
Originally posted by lilupep

Asa imi propusesem si eu, sa iau o masura mai mare numai ca nu prea mi-am mai gasit nimic (pe masura mea)iar acum am constatat ca au disparut vechile reduceri. Vad ca urmeaza unele noi, cu 65% dar, momentan, nu se pot vizualiza. Oricum, sunt prin zona, ca si voi, ca e taaaaaaaaaare tentant.

Ei, am verificat acum si tot ce nu am gasit aseara redus cu 70% este acum disponibil dar cu 30 - 40%. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

M-am uitat si eu...S-a schimbat, au adus produse noi? Alea de la reduceri nu pot fi vizualizate, probabil inca lucreaza la ele...? Totusi cele puse in cos sunt la acelasi pret, acolo nu s-a schimbat nimic. Astia fac schimbari atat de des sa ne tenteze pe noi .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Am vazut si eu ca se pregatesc pentru noua colectie, pagina cu solduri nu mai e atat de scoasa in evidenta. Am mai facut aseara un cos si m-am grabit sa fac comanda azi dimineata pentru ca la produsele care erau ieri reduse mult, azi sunt mai scumpe. Ma bucur ca mi-au ramas produsele in cos si ca am mai apucat sa comand ceva pentru fetita mea (exclusiv!).
Eu voi pune punct comenzilor pentru moment, voi astepta reducerile de vara. Oricum am cam sarit calul cu atatea produse comandate...suntem, din pacate, victimele societatii de consum.

Mergi la inceput

Cand imi vor veni produsele nici nu stiu de unde sa mai iau link-urile cu ele, sa vi le arat si sa le punem pe listuta... Mai bine le puneam atunci, cand le-am comandat...acum pe unde cotrobai dupa ele???

Si, intr-adevar cam trebuie sa punem punct. Vad ca si preturile s-au cam marit. Pana la vara nici eu cred ca nu ma mai bag la cumparaturi. Dar sper sa pastram legatura , sa mai schimbam cate o impresie, sa ne "vindem" cate un pont, eventual.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Sigur pastram legatura,sigur ne vom regasi aici la vara,cu ochii pe reduceri.

Si eu zic ca pun punct,dar...ma intreb...ce se ascunde acolo,la "3000 arrivage aubaines - 65%"?Hmm....

Tare mi-e ca pana la reducerile de vara vor mai fi si alte "bonnes affaires" pe site-ul asta minunat.Si nu cred ca voi rezista

Mergi la inceput

Multe dintre linkurile cu cumparaturile voastre de pe prima pagina nu mai functioneaza, nu mai sunt articolele respective. Cred ca ar trebui scoase.

Jasmine, si eu am aceeasi curiozitate!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am vazut si eu ca multe din linkuri nu mai sunt active, cred ca o sa incerc sa le caut sa vad daca mai sunt pe site, daca nu..le scot de tot.

Si eu trebuie sa pun punct...dar doar la cumparaturi, ca de uitat nu ma pot abtine, si pun pariu ca sigur mai gasesc eu ceva tentant, un sutien, un costum de baie.,.etc

Pupici, eu ma reintorc in pat, ptr ca am facut o intindere la spate si abia pot sta pe scaun.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

madau, ai grija de tine! multa multa sanatate!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia multumesc frumos, azi ma simt ceva mai bine...mi-am tot facut masaj cu Finalgon (fuge copilul cand ma miroase), am luat si ceva pastile, sper sa ma lase ca nu pot face mai nimic.

Dupa socotelile mele ar cam trebui sa-mi soseasca al doilea colet maine sau poimaine. Abia astept!

Fetelor, ceva noutati, nimic?

Aaa, am pus ochii pe o geanta argintie, dar e disponibila abia peste 3 sapt..asa ca intru in pauza. In schimb a innebunit barbata-miu, vrea blugi si nu's ce bermude. E boala de se ia

Pupici redoutistele dragi si o saptamana minunata tuturor!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput