Buna fetelor,
Eu sunt noua pe forum, mai mult citeam discutiile, avem si noi 33 de saptamani...se apropie momentul
.
Am si eu o intrebare: de cand ati inceput sa cumparati chestii pentru bebel (patut, etc), si bagajul pentru spital?
As vrea sa stiu de cand sa incep sa ma agit pentru ca eu stau foarte linistata la ora actuala, mai mult se agita lumea din jur
.
Mersi :))
Bine ai venit pe forum!!!
In primul rand te sfatuiesc sa te inscrii pe listuta mamicilor de martie-aprilie 2007, vizitand aceasta pagina... Aici vei gasi mai multe viitoare mamici care vor naste in perioada apropiata tie...
In legatura cu BAGAJUL de spital... uite gasesti AICI o lista cu ce-ti trebuie.
In ceea ce priveste patutul si alte accesorii pt. copil eu una nu voi cumpara nimik pana nu se naste... deh am devenit superstitioasa!!! ![]()
Sper ca am reusit sa-ti fiu cat de cat de folos...
Iti doresc sarcina usoara in continuare, o nastere la fel de usoara si un BEBE sanatos si mancacios!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
La Maria nu am cumparat nimic, s-a ocupat sotul cat am fost in spital de toate. Superstitiile bata-le vina....:)))
Bagajul de spital l-am facut tare devreme ca ma stiam cu musca pe caciula.
La sarcina asta o sa-mi fac bagajul de spital cand intru in luna a opta...
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Cristalina, nici eu nu cumpar nimik pt. copil inainte... Dupa ce nasc, sotul va vedea putin copilul (are voie, nu?
) si daca este zi (!!!) il trimit sa cumpere cateva hainutze pe care le filez eu dinainte
...
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
26+ cu
Antonio
Eu am cumparat totul dinainte.
Dupa ce vine bb unde mai ai timp de alergat? Iar cind ajunge bb acasa, in ce doarme si in ce este imbracat?
In plus.... stim noi cum sint barbatii la cumparaturi.
A.... si bagajul e bine sa-l faci dinainte. Ca atunci cind te apuca durerile nu prea mai stii ce iti trebuie si ce nu.
Drept care mie mi-a facut bagajul sotul si mama ii dicta prin telefon ce sa ia.