Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Eu ii dau poate niste floricele (nu pop corn) la teacher. Ptr copii am cumparat cards cu bombonele si ghicitori si baloane rosiiiiii.

Andrada arunca si aici un Lindt. Mmmmmmmmmmmmm.

Blackp. nu poti sa aplici ptr cetatenie imediat ce ai obtinut rezidenta. Tr sa astepti 3 sau 5 ani depinde de situatie.

Taxele ptr cetatenie se maresc la 675 incepand din iunie.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

In cazul sotiilor/sotilor de militari se poate imediat ce ai obtinut rezidenta.La fel e si cu rezidentii care se inroleaza in Military, dupa o zi au dreptul sa devina cetateni.Asa a facut colegul sotului meu care era canadian cu rezidenta americana.

Multumesc mult de informatia despre taxe, imi poti spune te rog unde scrie asta sa ii arat si sotului?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cresc preturile pentru mai multe, vad, nu numai pentru naturalizare. Un text aici:
http://www.uscis.gov/files/pressrelease/QABuilding1.pdf (pe pagina 2 la questions and answers)
www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=6185bf4c32b50110VgnVCM1000000ecd190aRCRD&vgnextchannel=6185bf4c32b50110VgnVCM1000000ecd190aRCRD" target="_blank">Aici sunt mai multe articole in care spun ce si cum despre restructurarea agentiei, ce fac cu banii, bugete, bla-bla-bla, dar in primul articol de mai sus cu questions and answers am gasit sa specifice sumele exacte.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ati dat la profi???
Io de Craciun am dus doar vin (romanesc), cozonac si binetze!!!! (si David are 3 educatoare plus colegele mele....)
Dar ma gandesc sa ma dau si eu bine pe langa ele si sa le mai fac cate un cadou din cand in cand...(fara nici un motiv)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu as da deloc la profesori cadouri..platesc suficient de mult tuition dar se string sume mititele de obicei de Craciun si sfirsit de an, de Pasti se dau chesti super simbolice (un ou colorat) si am observat ca profesorii prefera chestii facute de copii. Din partea mea personala eu nu dau cadou de Craciun decit donatii in numele persoanelor facute catre UNICEF si sint de fiecare data primite bine. Am asa o jena, nu cumva sa primesca ai mei tratament special, pentru ca am senzatia ca isi fura caciula singuri.

Alex a venit acasa cu un 65 la science (dupa ce a luat doar 95-100 restul anului) si invatatoare mi-a zis sa-i dea un re-make ca ii strica media. Am refuzat pentru ca nu mi s-a parut ca este just. Pina la urma a recunoscut invatatoarea (cu care am avut citeva confruntari cu privire la curriculum) ca majoritatea copiilor au primit note proaste din cauza ca a schimbat formatul testului si au picat picii cu brio. Pe mine nu ma incalzeste nota daca el nu stie.

Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Cresc preturile pentru mai multe, vad, nu numai pentru naturalizare. Un text aici:
http://www.uscis.gov/files/pressrelease/QABuilding1.pdf (pe pagina 2 la questions and answers)
www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=6185bf4c32b50110VgnVCM1000000ecd190aRCRD&vgnextchannel=6185bf4c32b50110VgnVCM1000000ecd190aRCRD" target="_blank">Aici sunt mai multe articole in care spun ce si cum despre restructurarea agentiei, ce fac cu banii, bugete, bla-bla-bla, dar in primul articol de mai sus cu questions and answers am gasit sa specifice sumele exacte.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Multam mult, cand te gandesti ca toate astea au fost odata gratuite...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ah...si inca ceva!!!!
Vreau sa ii cumpar pat lui David...de unde sa iau paturi ieftine si bune??
El vrea cu tobogan!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Ikea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sanca, Ikea este aici in US???
Au si mag online?

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am gasit...mama...ce preturi super!!!

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

acum am bagat putin CNN si am vazut ca este break news A murit Ana Nicole Smith!!!

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da Elena,ce destin o avut si fatuca asta!De micuta ei imi pare rau ca va creste fara mama,e asa de trist.Nu ma omoram neaparat dupa ea ca personaj dar tare mi-a mai parut rau si in septembrie cand i-a murit baiatul.OF,of,of....am asa un sentiment de pustietate in suflet ca in iulie cand am auzit de o prietena la fel,avea fetita de 18 ani,in plin Bac si ea saracuta a murit la 36 de ani.....De asta trebuie sa ne bucuram de viata si de cei dragi caci nu poti stii niciodata cand se termina ghemul.....Mai spune-ne de baietii tai,mezinul cum creste cat a luat in greutate?Cu somnul cum stai.....sau mai bine zis cu lipsa somnului?Sanatate muuulta!!Elena,m-am uitat prin pozele voastre.....sa nu va deochi,ptiu!Ai niste dulceti de baieti,.....iar cel mic e de zahar zau,are ochii aia asa de albastri.....na ca mi s-a facut un dor de bebe mic.....stii cumva numarul de celular al berzei,ca acus fac si eu o comanda de "special delivery"?

Fetelor,mersi de informatie.....deci se scumpesc darile....no atuci purced zilele astea la completatul de hartii si ....aplicat caci taaare am mai lungit-o....

Mergi la inceput